بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران

مهاجرت پرستاران در 2025؛ شرایط، هزینه‌ها و بهترین کشورها

کشورهای مختلف به دلیل کمبود نیروی پرستاری، شرایط ویژه‌ای برای جذب پرستاران بین‌المللی ارائه می‌دهند. اگر در جستجوی راحت ترین و بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران هستید، در این مقاله، تمامی جنبه‌های مهاجرت پرستاری را بررسی کرده و بهترین کشورها، شرایط سنی، هزینه‌ها و روش‌های مهاجرت را تحلیل می‌کنیم.همچنین درباره مهاجرت کاری پرستاران به انواع کشورها از جمله دانمارک، آلمان و سایر کشورهای اروپایی، همچنین آمریکا، کانادا و کشورهای عربی صحبت می کنیم.

اگر تمایل دارید شرایط شما به صورت رایگان برای مهاجرت به اروپا به عنوان کادر درمان بررسی شود و بدون نیاز به مدرک زبان و جاب آفر، بتوانید مجوز فعالیت به عنوان کادر درمان را از اروپا دریافت و به همراه اعضای خانواده خود یعنی همسر و فرزندان به کشورهای حوزه شنگن مهاجرت کنید، فرم زیر را تکمیل کنید:

ارزیابی مهاجرت به اروپا

This field is hidden when viewing the form
This field is hidden when viewing the form

شرایط سنی مهاجرت پرستاران

هر کشور قوانین متفاوتی برای حداکثر سن پرستاران مهاجر دارد. برخی محدودیتها در سال 2025 عبارتند از:

  • کانادا: محدودیت سنی ندارد اما امتیاز شما در سیستم امتیازدهی اکسپرس انتری با افزایش سن کاهش می‌یابد.
  • آلمان: تا 45 سال، با امکان تطبیق مدارک.
  • استرالیا: محدودیت کلی وجود ندارد اما برای ویزاهای امتیازی، سن کمتر از 45 سال امتیاز بیشتری دارد.
  • عمان و امارات: محدودیت سنی بین 23 تا 50 سال با توجه به بیمارستان و شهر مقصد.

به طور کلی، در بسیاری از کشورها مهاجرت پرستاران شرایط سنی خاصی ندارد اما پیش نیازها و مدارک درخواستی از شما باعث می شود که نیاز به گذراندن آن مراحل پیدا کرده باشید از جمله دارا بودن مدرک کارشناسی پرستاری و حداقل یک سال سابقه کاری حرفه ای در این رشته که همین موضوع باعث می شود متقاضیان مهاجرت پرستاری حداقل سن 23 سال را داشته باشند.

توجه داشته باشید مجوز کار در برخی کشورها مانند دانمارک در بازه سنی 75 سالگی منقضی می شود بنابراین نهایتا تا سنین خاصی مجاز به کار در این رشته در کشورهای خاصی هستید.

آمار مهاجرت پرستاران

آمار مهاجرت پرستاران ایرانی طبق اطلاعات منتشر شده در ماه گذشته، دو برابر شده و به 3000 نفر در سال رسیده است. نظام پرستاری اعلام کرده مقصد نهایی اغلب پرستاران ایرانی کشورهای آلمان و دانمارک می باشد.

راحت‌ترین کشورها برای مهاجرت پرستاران

اگر به دنبال کشوری هستید که فرآیند مهاجرت پرستاران را ساده‌تر کرده باشد، گزینه‌های زیر در سال 2025 بهترین انتخاب‌ها محسوب می‌شوند:

  • کانادا: مسیرهای مختلف از جمله اکسپرس انتری و برنامه‌های استانی (PNP) برای پرستاران فراهم است.
  • آلمان: روند تطبیق مدارک پرستاری سریع‌تر شده و نیاز به نیروی کار افزایش یافته است.
  • عمان و امارات: کشورهای عربی به دلیل نیاز شدید به کادر درمان، شرایط کاری مناسبی را برای پرستاران خارجی فراهم کرده‌اند.

بهترین کشورها برای مهاجرت پرستاران

کشورهایی که از نظر درآمد، کیفیت زندگی و فرصت‌های شغلی بهترین گزینه‌ها برای پرستاران هستند، شامل:

  1. کانادا – تقاضای بالای نیروی پرستاری، حقوق مناسب و امکان اخذ اقامت دائم.
  2. آلمان – فرآیند ساده‌تر برای مهاجرت پرستاران و حمایت مالی برای آموزش زبان آلمانی.
  3. استرالیا – درآمد بالا و سیستم پیشرفته درمانی.
  4. سوئیس – بالاترین حقوق پرستاری در جهان اما نیاز به تطبیق مدارک سختگیرانه دارد.
  5. عمان و امارات – شرایط کاری مناسب و معافیت از مالیات بر درآمد.

مهاجرت پرستاران به دانمارک

گروه مهاجرتی افق ماندگار افتخار دارد برای کشورهای اروپایی از جمله دانمارک خدمات معادل سازی مدارک کادر درمان در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، مامایی و پرستاری در کشور دانمارک را انجام می دهد.

می توانید بدون نیاز به مدرک زبان دانمارکی و مهمتر از آن بدون نیاز به جاب آفر از کارفرمای دانمارکی، مدرک پرستاری خود را توسط گروه بین المللی افق ماندگار معادل سازی نموده و مجوز کار دانمارکی دریافت نمایید؛ سپس به همراه اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان) به دانمارک مهاجرت کنید. این موضوع امکان اقامت در حوزه شنگن را برای شما و خانواده تان فراهم می نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت پرستاران به دانمارک می توانید مقاله ما با همین عنوان را مطالعه نمایید یا فرم انتهای صفحه را جهت ارزیابی رایگان شرایط خود به عنوان عضوی از خانواده کادر درمان پر کنید.

مهاجرت پرستاران به آلمان

پرستاری در آلمان جزو مشاغل پرطرفدار و دارای فرصت های شغلی زیادی است و این کمبود بعد از پاندمی کرونا ایجاد شد؛ در حال حاضر حدود 80.000 جایگاه شغلی پرستاری در آلمان وجود دارد. همین موضوع، مهاجرت پرستاران به آلمان را ساده تر می کند. اما باید مدارک شما برای مهاجرت به این کشور آماده و مدرک تحصیلی شما معادل سازی شود.

حداقل سطح زبان B2 آلمانی، معادل سازی مدرک پرستاری، ارائه حداقل 2 سال تجربه کار پرستاری حرفه ای و داشتن جاب آفر از کارفرمای آلمانی از الزامات و شرایط اولیه آمادگی جهت مهاجرت به این کشور است.

مهاجرت کاری پرستاری به انگلیس

مهمترین نکته برای کشور انگلیس، صحبت به زبان انگلیسی است. علاوه بر آن سطح رفاه بالا، سیستم درمانی پیشرفته و بسیاری عوامل دیگر باعث شده در ردیف کشورهای مورد تقاضای پرستاران ایرانی برای مهاجرت باشد.

مهمترین نکته در ارائه مدارک مورد نیاز برای مهاجرت پرستاران به انگلیس، عضویت در نظام پرستاری ایران و داشتن مدرک معتبر در رشته پرستاری است. حداقل آیلتس 7 نیز یکی دیگر از مدارک مورد نیاز برای مهاجرت پرستاران به انگلستان می باشد.

پس از معادل سازی مدارک پرستاری و مامایی توسط انگلستان، نیاز به شرکت در آزمون هایی دارید که مدرکتان معادل مدارک انگلستان شناخته شود.

پس از طی این مراحل، نیاز به دریافت جاب آفر معتبر از یک کارفرمای انگلیسی مانند بیمارستان ها یا مراکز درمانی دارید تا بتوانید برای دریافت ویزای کاری انگلستان اقدام کنید.

مهاجرت کاری پرستار به سوئیس

کشور سوئیس، کشوری 4 زبانه است؛ زبان های ایتالیایی، آلمانی، فرانسوی، و رومانش زبان های رسمی کشور سوئیس می باشد که با توجه به منطقه ای که قصد فعالیت در آن را دارید، باید به زبان همان منطقه در سطح B2 مسلط باشید.

مهاجرت کاری به عنوان پرستار به سوئیس منوط به دریافت جاب آفر از یک کارفرمای سوئیسی است. علاوه بر آن نیاز به معادل سازی مدارک و تایید صلاحیت خود توسط وزارت بهداشت و درمان سوئیس دارید. پس از دریافت جاب آفر پرستاری در سوئیس، کارفرما می تواند نسبت به دریافت مجوز کار بالقوه اقدام و شما به استناد آن برای ویزای کاری سوئیس به عنوان پرستار اقدام کنید.

مهاجرت کاری پرستاری به آمریکا

پرستاری جزو مشاغلی است که در سایر کشورها، دارای شرایط ایده آل و حقوق بالایی است. همین موضوع دلیلی بر افزایش آمار مهاجرت پرستاران ایرانی است که در همین مقاله عنوان شد. از آنجایی که پرستاری در آمریکا جزو مشاغل پردرآمد محسوب می شود، بسیاری از پرستاران تمایل دارند شرایط مهاجرت به این کشور را بدانند.

از شرایط اولیه مهاجرت کاری پرستاران به آمریکا، ارائه مدرک زبان و نتایج آزمونی است که با عنوان آزمون صدور مجوز شورای ملی یا NCLEX شناخته می شود. این آزمون در هر ایالتی از آمریکا متفاوت است بنابراین در ابتدا با توجه به ایالتی که قصد دریافت مجوز کار آن را دارید، باید نسبت به دریافت این مجوز اقدام کنید. همانطور که قبلا نیز برای سایر کشورها عنوان شد، قبل از دریافت مجوز فعالیت و اخذ ویزای کاری آمریکا باید مدرک پرستاری شما معادل سازی شود که مراحل خاص خود را دارد و علاوه بر آن باید دو سال سابقه کار حرفه ای پرستاری نیز داشته باشید.

مهاجرت کاری پرستاری به کانادا

برنامه مهاجرت پرستاران به کانادا کمی با سایر برنامه هایی که تا اینجا مطرح شد، متفاوت است. در کانادا طرحی جدید تحت عنوان جذب caregivers یا پرستاران خانگی در حال اجراست که اگر تجربه و توانایی نگهداری از قشرهای خاصی از جمله کودکان، سالمندان و معلولین را دارید می توانید برای این برنامه درخواست دهید.

اما قبل از هر چیز باید جاب آفر معتبری داشته باشید که یکی از کارفرماهای کانادایی آن را صادر کرده باشد تا بتوانید برای برنامه مهاجرتی پرستاران خانگی به کانادا درخواست دهید یا حداقل 2 سال سابقه کار مرتبط در این حوزه داشته باشید. بعد از ورود و کار در کانادا می توانید برای دریافت اقامت دائم این کشور، درخواست دهید. در این روش باید مهارت زبان خود را در سطح CLB 5 نیز به اثبات برسانید.

مهاجرت کاری پرستار به استرالیا

برای اینکه بتوانید به عنوان پرستار به استرالیا مهاجرت کنید، لازم است از طریق آژانس AHPRA ثبت نام خود را انجام دهید؛ اما قبل از آن باید مدارکی را آماده کنید از جمله: ویزای کاری استرالیا، مجوز کار معتبر و مدرک زبان جهت کار در این کشور.

ویزاهای اقامت موقت یا اقامت دائمی برای استرالیا وجود دارد که نیروی کار ماهر پرستاری می تواند از طریق آن برای مهاجرت به استرالیا اقدام کند. اما قبل از هر چیز مانند سایر کشورها نیاز به معادل سازی مدارک خود برای مهاجرت کاری به این کشور دارید.

معادل سازی مدارک پرستاری ایرانی در استرالیا از طریق شورای پرستاری یا ANMC این کشور انجام می پذیرد و برای آن باید یک دوره آموزشی را در استرالیا بگذرانید.

در ابتدا درخواست می دهید؛ سپس مدارک لازم را به آژانس تحویل می دهید؛ در مرحله بعدی در آزمون پرستاری RN که توسط ANMAC به صورت تئوری و عملی به همراه آزمون زبان برگزار می شود، شرکت می کنید. بعد از تکمیل تمامی این مراحل و قبولی در آزمون، می توانید دوره 6 ماهه تا یک ساله انترنی خود را بگذرانید.

لازم به ذکر است حداقل مدرک زبان مورد قبول برای استرالیا معادل آیلتس با نمره حداقل 7 و یا PTE آکادمیک معادل حداقل نمره 65 می باشد.

بهترین کشور عربی برای مهاجرت پرستاران

این روزها اغلب اعضای کادر درمان به کشورهای امارات متحده عربی و عمان مهاجرت می کنند. علاوه بر ارزش بالای ریال عمان، اقتصاد رو به رشد این کشور و حمایتی که از ورود متخصصین دارد آن را تبدیل به مقصد جذابی برای بسیاری از افرادی کرده که تمایلی ندارند به کشورهایی مهاجرت کنند که اختلاف زمانی زیادی با ایران دارد.

مهاجرت به کشورهای عربی مانند قطر، عمان و یا امارات متحده عربی نیاز به مدارکی دارد که تقریبا در تمامی آنها مشترک است و از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مدرک تحصیلی در رشته پرستاری، سابقه تحصیل در این رشته، مجوز کار حرفه ای پرستاری، شرکت در آزمون پرومتریک، ارائه گواهی good standing در 6 ماه گذشته، ارائه گواهی Dataflow، شرکت در مصاحبه Viva (مخصوص کشور عمان)

نکته قابل تامل، شرایط سنی کشورهای عربی برای قشر پرستار است که از 21 سال شروع و تا 60 سالگی است. وقتی شرط سنی را با سایر کشورها از جمله دانمارک مقایسه می کنیم متوجه می شویم کار به عنوان پرستار در کشورهایی مانند دانمارک (تا 75 سالگی) از شرایط بسیار بهتری برخوردار است.

لازم به ذکر است که مهاجرت پرستاران به کشورهای عربی نیز نیاز به دریافت جاب آفر یا پیشنهاد کاری از کشورهای عربی دارد. پس از دریافت جاب آفر معتبر و انجام تمامی اقدامات فوق می توانید برای دریافت ویزای کاری پرستاران در کشورهای عربی اقدام کنید.

هزینه مهاجرت پرستاری در سال 2025

مهاجرت پرستاران شامل هزینه‌های مختلفی است که عبارتند از:

  • هزینه تطبیق مدارک: بین 500 تا 2000 دلار با توجه به کشور مقصد.
  • هزینه آزمون زبان (IELTS, OET): حدود 250 تا 400 دلار.
  • هزینه ویزای کاری: بین 100 تا 500 دلار بسته به کشور مقصد.
  • هزینه‌های جانبی: شامل بیمه درمانی، ترجمه مدارک و بلیت هواپیما.

هزینه مهاجرت پرستاران با توجه به کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید، متفاوت است. نمی توان مبلغی کلی را حتی به صورت برآوردی تعیین کرد. اینکه شما تمایل داشته باشید به کشوری مانند امارات مهاجرت کنید یا عمان، یا به یکی از کشورهای اروپایی با توجه به هزینه های زندگی، نرخ ارز رایج آن کشور، سبک زندگی و بسیاری موارد دیگر این هزینه می تواند متفاوت باشد.

هزینه مهاجرت پرستاری به آلمان

  • هزینه تطبیق مدارک: 500 تا 1000 یورو
  • هزینه دوره زبان: 3000 تا 6000 یورو
  • هزینه ویزا: 75 یورو

هزینه مهاجرت پرستاری به استرالیا

  • هزینه ارزیابی مدارک: 850 دلار استرالیا
  • هزینه ویزای کاری: 4115 دلار استرالیا
  • هزینه آزمون زبان: 400 دلار

هزینه مهاجرت پرستاری به امارات

برای مهاجرت به امارات به عنوان پرستار، باید هزینه هایی را در نظر بگیرید که علاوه بر هزینه های زندگی خود و اعضای خانواده (همسر و فرزندان) که همراه شما هستند، هزینه هایی برای صدور مجوز فعالیت و معادل سازی مدارک شما وجود دارد.

قبل از ورود به امارات برای معادل سازی مدارک و صدور مجوز فعالیت به عنوان پرستار، مبلغی حدود 1500 تا 4500 درهم امارات باید پرداخت کنید که تماما هزینه های دولتی است.

پس از ورود بهتر است بدانید هزینه زندگی ماهانه یک نفر بدون احتساب اجاره خانه حدود 900 دلار و برای یک خانواده 4 نفره حدود 3200 دلار خواهد بود.

با برآورد این هزینه ها می توانید خود را برای مهاجرت به امارات متحده عربی به عنوان پرستار آماده کنید.

هزینه مهاجرت پرستار به کانادا

همانطور که قبلا عنوان شد، می توانید از طریق ادامه تحصیل یا کار به کانادا به عنوان پرستار مهاجرت کنید. هزینه های تحصیل در کانادا به دلیل شهریه ای که باید پرداخت کنید در مقاطع و دانشگاه های مختلف متفاوت است. اما نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید هزینه های زندگی به ازای هر نفر در طول یک سال است که تحت عنوان تمکن مالی شناخته می شود و باید آن را به اداره مهاجرت کانادا اثبات کنید تا ویزای تحصیلی شما صادر شود.

تمکن مالی اعلام شده توسط اداره مهاجرت کانادا به ازای هر نفر دانشجو در سال 2024 حدود 20635 دلار می باشد. به ازای هر نفر، که همراه شما باشد، مبلغی به این تمکن اضافه خواهد شد. در صورت داشتن سوالات بیشتر در خصوص دریافت ویزای تحصیلی کانادا حتما با شماره 05131071 تماس بگیرید.

  • هزینه تطبیق مدارک: 1000 تا 1500 دلار
  • هزینه ویزا: 250 دلار
  • هزینه زندگی اولیه: 10,000 دلار برای یک نفر اما مقدار تمکن مالی متفاوت است.

هزینه مهاجرت پرستار به دانمارک

به صورت کلی برخی هزینه های مهاجرت به دانمارک از جمله معادل سازی مدارک پرستاری، حدود 1295 کرون دانمارک، دریافت ویزای کاری برای پرستاری 2940 کرون دانمارک، تمکن مالی لازم برای فرد اصلی به علاوه همسر و فرزندان علاوه بر هزینه های مربوط به ترجمه مدارک و سفر تا دانمارک را باید در نظر بگیرید.

درآمد و حقوق پرستاران در کشورهای مختلف

یکی از عوامل تأثیرگذار در انتخاب کشور مقصد، میزان حقوق پرستاران است. در سال 2025 میانگین حقوق پرستاران در برخی کشورهای محبوب مهاجرتی به شرح زیر است:

  • کانادا: 70,000 تا 100,000 دلار کانادا در سال
  • آلمان: 40,000 تا 60,000 یورو در سال
  • استرالیا: 80,000 تا 100,000 دلار استرالیا در سال
  • سوئیس: 85,000 تا 120,000 فرانک سوئیس در سال
  • عمان و امارات: 3,000 تا 7,000 دلار در ماه (بدون مالیات)

کلام نهایی افق ماندگار درباره بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران

احتمالا با مطالعه این مقاله تاکنون به این نتیجه رسیده اید که از بین تمامی کشورهایی که پرستاران ایرانی برای مهاجرت انتخاب می کنند، انتخاب یک مقصد ساده تر می باشد. تمامی کشورها به معادل سازی مدارک و سپس دریافت جاب آفر معتبر از یک کارفرما در کشور مقصد نیاز دارند تا بعد بتوانید برای ویزای کاری آنها اقدام کنید.

تنها گزینه ای که نیاز به جاب آفر قبل از ورود به خاک آن کشور ندارد و تمامی پروسه های معادل سازی مدارک کادر درمان را ما یعنی گروه مهاجرتی افق ماندگار برعهده می گیریم، مهاجرت به دانمارک به عنوان پزشک، دندانپزشک، ماما، پرستار و … می باشد. در صورت تمایل می توانید فرم انتهای صفحه را پر نمایید تا شرایط شما برای مهاجرت کاری اروپا به صورت رایگان ارزیابی شود.

سوالات متداول بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران

در این بخش به سوالات متداول اغلب پرستارانی که قصد مهاجرت دارند و در جستجوی بهترین و راحت ترین کشور هستند، پاسخ می دهیم.

حقوق پرستار در کانادا به پول ایران چقدر است؟

حقوق پرستار در کانادا به چند فاکتور مهم بستگی دارد که مهمترین آن تعداد سال های سابقه کاری و جایگاه شغلی پرستار، همچنین مرکز فعالیت و شهر یا استان محل زندگی در این میزان حقوق تاثیر خواهد گذاشت. اما به طور میانگین یک پرستار در کانادا سالانه حدود 75.000 دلار درآمد دارد.

مدارک لازم برای مهاجرت پرستاری کدامند؟

مدارک لازم برای مهاجرت پرستاران با توجه به کشوری که می خواهید برای آن اقدام کنید، متفاوت خواهد بود اما به طور کلی باید توجه داشته باشید که برخی مدارک در همه کشورها مشترک است. پرستاران برای کار در کشورهای مختلف باید مدارک خود را تطبیق دهند. مهمترین مدارک لازم عبارتند از:

  • مدرک تحصیلی پرستاری (کارشناسی یا بالاتر) و آزاد بودن مدرک (اصل مدارک و ریزنمرات به همراه ترجمه رسمی آنها
  • مجوز نظام پرستاری کشور مبدأ
  • مدرک زبان (IELTS، OET یا زبان محلی کشور مقصد)؛ ارائه مدرک زبان کشور مقصد یا زبان انگلیسی در حد حرفه ای (آیلتس 7) برای بسیاری از کشورها الزامی است که البته برخی کشورها مانند دانمارک در ابتدا نیازی به مدرک زبان ندارند.
  • سابقه کاری (معمولاً حداقل 1 تا 2 سال)؛ داشتن تجربه کار مرتبط در حوزه پرستاری همراه با سابقه بیمه به مدت حداقل یک سال می تواند امکان دریافت جاب آفر معتبر از کارفرمای کشور مقصد را بیشتر کند.
  • تطبیق مدارک و اخذ تأییدیه از سازمان‌های پزشکی کشور مقصد
  • نهایتا باید بتوانید تمکن مالی مورد نیاز سفارت را نشان دهید که امکان تامین هزینه های زندگی خود و اعضای خانواده تان در طول اقامت در کشور مقصد را دارید.

روش های مهاجرت کاری پرستاران به چه صورت است؟

پرستاران می‌توانند از طریق ویزای کاری به کشورهای مختلف مهاجرت کنند. برخی از محبوبترین کشورها و مسیرهای کاری در سال 2025 عبارتند از:

  • مهاجرت کاری پرستاری به کانادا: برنامه Express Entry و برنامه‌های استانی (PNP).
  • مهاجرت کاری پرستاری به آلمان: ویزای جستجوی کار و برنامه Blue Card.
  • مهاجرت کاری پرستاری به استرالیا: از طریق ویزای مهارت (Subclass 189, 190).
  • مهاجرت کاری پرستاری به عمان: نیاز به تأییدیه وزارت بهداشت عمان و دریافت پیشنهاد شغلی.

در صورت داشتن هر گونه سوال درباره مهاجرت پرستاران حتما با شماره های 05131071 و 09120920268 تماس حاصل فرمایید. همکاران ما در گروه مهاجرتی افق ماندگار صبورانه پاسخگوی سوالات شما هستند.

ارزیابی مهاجرت به اروپا

This field is hidden when viewing the form
This field is hidden when viewing the form

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *