دانشجویان و خانواده هایشان می توانند به کانادا مهاجرت و سفر کنند
کانادا در حال کاهش محدودیت های سفر بر روی اعضای خانواده، دارندگان اجازه تحصیل (دانشجویان) و افرادی که به دلایل احساسی و عاطفی وارد می شوند، می باشد، وزرای کانادا مسئول امور مهاجرت، بهداشت و امنیت عمومی کانادا این را در یک کنفرانس مطبوعاتی که در اتاوا برگزار شد اعلام کردند.
وزیر مهاجرت کانادا، مارکو مندیچینو اظهار داشت که اعضای خانواده و بستگان نزدیک شهروندان کانادایی و افرادی که مقیم دائم کانادا هستند می توانند از ۸ اکتبر وارد کانادا شوند. از تاریخ ۲۰ اکتبر نیز دانشجویان بین المللی ثبت نام شده در یک موسسه های آموزش عالی کانادا دارای DLI قادر به ورود به کانادا هستند تا زمانی که DLI آنها یک طرح آمادگی COVID-19 داشته باشد که توسط دولت استانی DLI آن تائید شده باشد.
منظور از DLI مربوط به آن کالج ها و موسسات آموزشی و دانشگاه های Canada است که دولت کانادا به آنها مجوز برای استقبال از دانشجویان بین المللی را داده است. اتباع خارجی به دلایل عاطفی نیز می توانند برای ورود درخواست دهند. دلایل عاطفی شامل مسافرت به کانادا برای شرکت در مراسم خاکسپاری از جمله این نمونه هاست. همانطور که در مورد تمام مسافران ورودی وجود دارد، افراد باید با ورود به کانادا به مدت ۱۴ روز خود را قرنطینه کنند. بستگان نزدیک همان همسران، فرزندان وابسته، خواهر و برادر، مادر و پدربزرگ است.
در بیانیه مطبوعاتی سازمان مهاجرت شهروندی و پناهندگی کانادا IRCC آمده است که اطلاعات دقیق در تاریخ ۸ اکتبر در وب سایت آن منتشر خواهد شد، در این گزارش حتی آمده است که برای اعضای خانواده (بستگان نزدیک) یک روند گسترده ای در نظر گرفته شده است و آنها باید قبل از ورود و سفر به کانادا درخواست تائید را ارائه کنند و برای ورود به کانادا باید تائیدیه ورود را دریافت کنند.
کانادا مهاجرت" width="300" height="200" data3="https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/20201002familyreunification-200x133.jpg 200w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/20201002familyreunification-300x200.jpg 300w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/20201002familyreunification-400x267.jpg 400w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/20201002familyreunification-600x400.jpg 600w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/20201002familyreunification-768x512.jpg 768w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/20201002familyreunification-800x533.jpg 800w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/20201002familyreunification-1024x683.jpg 1024w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/20201002familyreunification.jpg 1200w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
هنگامی که محدودیت های سفر در ابتدا اعمال می شد، دانشجویان فقط در صورت داشتن ویزای مهاجرت تحصیلی که قبل از ۱۸ مارس بود می توانستند به کانادا بیایند. همچنین دولت کانادا دانشجویانی که از آمریکا می خواستند وارد شوند را از محدودیت ها معاف کرد. با این حال تا ۲۰ اکتبر، دانشجویان در صورتی مجاز به سفر به کانادا هستند که کلاس هایشان تنها به صورت حضوری برگزار می شود و همچنین می بایست در آزمایشگاه ها و کارگاه نیز شرکت کنند. کانادا ابتدا مرزهای خود را بین ۱۸ مارس و ۳۰ ژوئن بست. از آن زمان هر ماه محدودیت های سفر افزایش یافته و تمدید کرد. در حال حاضر، مسافران از ایالات متحده از سفر غیر ضروری تا ۲۱ اکتبر منع شده اند و محدودیت های سفر برای سایر کشورها تا ۳۱ اکتبر ادامه دارد.
برخی از افراد همچنان به دلایل ضروری مانند مهاجرت کاری در کانادا یا پیوستن به یکی از اعضای خانواده نزدیک خود مانند شریک زندگی خود (همسر خورد)، از محدودیت های سفر به کانادا معاف هستند. با توجه به کاهش چشمگیر موارد ابتلا به ویروس کرونا در طی ماه های گذشته اما امروزه شاهد افزایش موارد ابتلا هستیم. استان کبک که دومین استان بزرگ کانادا از نظر جمعیتی است امروز بیش از ۱۰۰۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را گزارش داده است که بیشترین مورد اعلامی در ماه می بوده است. حتی بزرگترین استان کانادا انتاریو نیز با افزایش موارد ابتلا مواجهه شده است و در طی گزارشی بیش از ۷۰۰ مورد را اعلام کرده است که در واقع بیشترین مورد اعلامی در ماه اپریل بوده است.
کانادا مهاجرت" width="300" height="184" data3="https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/family-200x123.jpg 200w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/family-300x184.jpg 300w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/family-400x246.jpg 400w, https://ofoghint.com/wp-content/uploads/2020/10/family.jpg 570w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
سیستم مهاجرت کانادا به کار خود ادامه می دهد:
کانادا همچنان برنامه های Express Express ،Program Nominee Program و آریما (کبک) را برای سفر و مهاجرت به این کشور برگزار می کند تا مهاجران پس از همه گیری ویروس کرونا برای حمایت از اقتصاد کانادا وارد خاک کانادا شوند. سه قرعه کشی Express Entry در کانادا، که در ماه سپتامبر هر دو هفته ای یک بار برگزار شد یکی از بزرگترین پذیرش ها در تاریخ قرعه کشی اکسپرس اینتری بود. تا الان در مجموع ۱۲،۶۰۰ دعوت نامه برای متقاضیان صادر شده است. استان های بریتیش کلمبیا و کبک نیز در هفته ای که گذشت بزرگترین پذیرش های خود را در سال ۲۰۲۰ برگزار کردند.
هفته گذشته دولت فدرال کانادا در طی یک سخنرانی اعلام کرد که قصد دارد به استقبال بیشتر از مهاجران برای رشد اقتصادی ادامه دهد. با توجه به بسته بودن مرزهای کانادا و تمدید آن در هر ماه باعث ایجاد نگرانی هایی را کرده است. سفر و مهاجرت دانشجویان با داشتن ویزای تحصیلی همچنان در استرس رفتن به کانادا و شرکت در کلاس های حضوری بودند. اما دیگر جای نگرانی نیست دانشجویان خواهند توانست از تاریخ ۲۰ اکتبر وارد خاک کانادا شوند. برای پذیرش از دانشگاه های کانادا می توانید با گروه بین المللی افق با شماره ۰۵۱۳۱۰۷۱ تماس بگیرید تا بتوانید فرصت این را پیدا کنید تا در بهترین دانشگاه های کانادا تحصیل کنید. گروه بین المللی افق با داشتن سال ها سابقه ها کا در امر پذیرش از دانشگاه های کانادا و همچنین با داشتن نمایندگی از بهترین دانشگاه ها و کالج های کانادا می تواند رویای شما را به حقیقت برساند. با ما، خانواده افق همراه شوید.
ثبت ديدگاه