کانادا کشوری در آمریکای شمالی است که از اقیانوس اطلس در شرق ، تا اقیانوس آرام در غرب و اقیانوس منجمد شمالی از شمال امتداد دارد. کانادا با ایالات متحده هم مرز است. جغرافیای کانادا بیشتر دشت هایی با کوه در غرب است ونظام حکومتی آن دموکراسی پارلمانی ، فدراسیون و سلطنت مشروطه و رئیس کشورملکه انگلستان و رئیس دولت نخست وزیر کانادا است.

مساحت کل کانادا شامل هزاران جزیره مجاور ، به ویژه نیوفاندلند درشرق و جزایر مجمع الجزایر قطب شمال در شمال است .
کانادا از شمال به اقیانوس منجمد شمالی ، از شمال شرقی به گرینلند (بخش خودمختار پادشاهی دانمارک) ، از شرق به اقیانوس اطلس ، از جنوب به ۱۲ ایالت کشور آمریکا و اقیانوس آرام و ایالت آلاسکا در غرب ؛ علاوه بر این ، سنت پیر و میکلون (قلمرو مجمع الجزایر فرانسه) در نزدیکی نیوفاندلند قرار دارد.
تورنتوکه در ۱۲۵ مایلی (۲۰۰ کیلومتری) غرب مونترال قرار دارد به ترتیب از نظر جمعیت و اهمیت اقتصادی ، فرهنگی و آموزشی ، شهرهای اول و دوم کانادا هستند.
سومین شهر بزرگ ونکوور است ، که این شهر مرکزی برای تجارت با کشورهای حاشیه اقیانوس آرام و دروازه اصلی تجارت با غرب برای توسعه داخلی کشور کانادا می باشد. سایر کلان شهرهای بزرگ عبارتند از کلگری و ادمونتون ، آلبرتا. شهر کبک ، وینیپگ ، مانیتوبا هستند.
کشورکانادا دارای ۳۸ میلیون نفر جمعیت (در سال ۲۰۲۰) است که تنهاحدود ۱۰ درصد از آنها با ساکنان ایالات متحده همسایه هستند
کانادا دارای ۱۳ بخش زیر ملی ، ده استان و سه قلمرو است هر استان دارای سیستم حکومت محلی است.
منطقه امروزی کانادا مدت ها بخشی از مستعمره آمریکای شمالی بوده است .
و در شاخص توسعه انسانی سازمان ملل متحد برای سال ۲۰۱۹ رتبه ۱۳ را دارد. ودر گزارش شادی جهانی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۹ رتبه یازدهم را دارد و دومین کشور بزرگ جهان از نظر وسعت پس از روسیه است تقریباً دو پنجم شمالی قاره آمریکای شمالی را اشغال کرده است.
با وجود وسعت زیاد کانادا ، این کشور یکی از کم جمعیت ترین کشورهای جهان است .
پایتخت ملی شهر اوتاوا است که چهارمین شهر بزرگ کانادا است این شهر در فاصله ۲۵۰ مایلی (۴۰۰ کیلومتری) شمال شرقی کشورکانادا دارای موقعیت استراتژیک جهانی است و در مسیرهای دایره ای بزرگ (کوتاهترین خطی که به هر دو نقطه در جهان متصل می شود) بین ایالات متحده و اروپا و به میزان کمتر آسیا قرار دارد. در نتیجه ، بسیاری از پروازهای تجاری بین المللی در سراسر کانادا دنبال می شوند. و از نظر اقتصادی دارای سیستم اقتصادی بازار است که در آن قیمت کالا و خدمات در یک سیستم قیمت رایگان تعیین می شود.

گروه های قومی اصلی کشور کانادا
کانادا شامل ترکیبی از گروه های مختلف ملی و فرهنگی است که در زمان اولین سرشماری در سال ۱۸۷۱ حدود نیمی ازجمعیت انگلیسی و تقریباً یک سوم فرانسوی بودند.
زبان رسمی کشور کانادا
قانون اساسی کانادا هم انگلیسی و هم فرانسوی را به عنوان زبانهای رسمی تعیین کرده است. با این حال ، زبان انگلیسی در اکثر نقاط کشور غالب است و فقط استان نیوبرانزویک ، به طور رسمی دو زبانه است .و زبان فرانسوی زبان رسمی استان کبک است و زبان فرانسه زبان چهار پنجم جمعیت این استان می باشد.
اقتصاد کشور کانادا
درطول قرن بیستم ، صنایع تولیدی و خدمات اهمیت فزاینده ای پیدا کردند. در پایان قرن بیستم ، کشاورزی و معدن کمتر از ۵ درصد از نیروی کار کانادا را تشکیل می داد ، در حالی که تولیدات یک پنجم و خدمات ، از جمله حمل و نقل ، تجارت ، امور مالی و سایر فعالیتها ، تقریبا سه چهارم نیروی کار را در اختیار داشتند. سالهاست که کانادا از صنایع تولیدی خود از طریق تعرفه های محافظتی بر کالاهای تولیدی وارداتی حمایت می کند. در نتیجه ، بسیاری از شرکت های آمریکایی برای تأمین بازار کانادا شعبه کارخانه های خود راتاسیس کردند.
یکی دیگر از ارکان اصلی سیاست اقتصادی کانادا ، اعطای یارانه از سوی دولت برای تحریک توسعه اقتصادی در مناطق با رشد کند بوده است. رعایت قوانین بین المللی تجارت در سال ۱۹۹۴و همچنین با امضای توافقنامه نفتا برای ایجاد منطقه آزاد تجاری با ایالات متحده و کشورمکزیک در سال (۱۹۸۹) باعث شد که اجرای حفاظت از کارخانه های تولیدی کاهش یافته و همچنین بودجه برنامه های توسعه اقتصادی منطقه ای نیز کاهش یابد وبرخی از شرکت های چند ملیتی کارخانه های خود را به کشورهای دیگری که هزینه تولیدآنها ارزان تر است منتقل کنند که این امر باعث از دست دادن شغل برای کار گران و نارضایتی سیاسی در کانادا شد.
به طور کلی اقتصاد کانادا تحت سلطه بخش خصوصی است ، اگرچه برخی از شرکتها (به عنوان مثال ، خدمات پستی ، برخی از خدمات برق و برخی خدمات حمل و نقل) همچنان در مالکیت عمومی هستند .
و همچنین صنعت کشاورزی در کانادا کاملاً خصوصی است اما به منظور رقابت با صنعت کشاورزی اتحادیه اروپا و ایالات متحده به یارانه های دولتی وابسته است.

آب و هوای کشورکانادا
به دلیل وسعت زیاد عرض جغرافیایی ، آب و هوای کانادا دارای تنوع وسیعی است و آب و هوای آن عمدتاً سرد ، تابستانهای کوتاه و گرم و زمستانهای طولانی و سرد است.
جریانهای آب وهوایی اقیانوسی نقش مهمی ایفا می کنند ، بادهای غربی که از دریا به خشکی می وزد ، جریانات هوایی غالب در اقیانوس آرام هستند و بارش های سنگین ساحلی بریتیش کلمبیا و دمای متوسط زمستان و تابستان را به ارمغان می آورند. در داخل کشور، دریاچه های بزرگ آب و هوا را در جنوب انتاریو و کبک کاهش می دهد. در شرق ، جریان سرد لابرادور با جریان خلیج در امتداد ساحل نیوفاندلند و لابرادور برخورد می کند و هوا را خنک می کند و مه مکرر ایجاد می کند. دوسوم شمالی کشور دارای آب و هوایی مشابه آب و هوای شمال اسکاندیناوی است و زمستانهای بسیار سرد و تابستانهای کوتاه و خنک دارد. منطقه جنوبی مرکزی دشتهای داخلی دارای آب و هوای معمولی قاره ای است با زمستانهای بسیار سرد ، تابستانهای گرم و بارندگی نسبتاً کم.
جنوب انتاریو و کبک دارای آب و هوایی با تابستانهای گرم و مرطوب و زمستانهای سرد و برفی هستند ، شبیه به برخی از مناطق غرب میانه آمریکا. به جز سواحل غربی ، تمام کانادا دارای فصل های زمستانی با دمای متوسط زیرصفرو با پوشش مداوم برف است.
دمای هوا
در مناطقی از کانادا دمای روزانه نزدیک به ۱۵- درجه سانتیگراد (۵ درجه فارنهایت) است ، اما با وزیدن بادهای شدید می تواند به زیر ۴۰- درجه سانتیگراد برسد. در مناطق غیر ساحلی ، برف می تواند تقریباً شش ماه از سال زمین را بپوشاند ، در حالی که در بخشهایی از شمال برف می تواند در تمام طول سال ادامه داشته باشد. سواحل بریتیش کلمبیا دارای آب و هوای معتدل و زمستانی معتدل و بارانی است. در سواحل شرقی و غربی کانادا، بالاترین میانگین دماعموماً در دمای پایین ۲۰ درجه سانتی گراد (۷۰ درجه فارنهایت) است ، در حالی که بین سواحل ، میانگین دمای تابستان بین ۲۵ تا ۳۰ درجه سانتی گراد (۷۷ تا ۸۶ درجه فارنهایت) ودرجه حرارت هوا در برخی از نقاط داخلی گهگاه بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد (۱۰۴ درجه فارنهایت) است.

بهترین زمان برای سفر به کشور کانادا
بهترین زمان برای سفر به کانادا ، به ویژه در استانهای جنوبی و مرکزی ، اواخر تابستان و اوایل پاییز بین ماه آگوست و سپتامبر است ودر اواخر بهار تا اوایل تابستان از ماه مه تا ژوئن نیز زمان مناسبی برای سفردر نیمه پایینی کشور کانادا می باشد.
در ماه جولای در تابستان شاهد دمای بالایی در جنوب کشور هستیم اما در مناطق شمالی قطبی و زیر قطبی هوا مناسب است.
بدترین زمان برای سفر به کشور کانادا
بدترین زمان سفر به کانادا ازماه دسامبر تا فوریه در زمستان است. درجه حرارت اغلب به دمایی می رسد که کمتر از۱۷٫۸- درجه سانتی گرادا ست و در بیشتر مناطق کانادا دمای بالاتر اززیرصفر در فصل زمستان مشاهده می شود. در ماه آوریل و می با ذوب شدن برفها خطرات زیادی در راه رفتن و رانندگی بوجود می آید که بسیارمشکل ساز است. یخبندان و بارش برف در همه جا ی کانادا وجود داردو زندگی روزمره را تحت تأثیر قرار می دهد.
معرفی استان آلبرتا
آلبرتا یک استان در غرب کانادا است. چشم انداز آن شامل کوه ها ، دشت ها ، مناطق بیابانی بیابانی و جنگل های وسیع مخروطی است ودارای بیش از ۶۰۰ دریاچه و ذخایر معدنی غنی است. در غرب این استان، پارکهای کوهستان راکی کاناداکه دارای یخچال طبیعی در مناطق یخی کلمبیا هستند به علاوه پارک صلح بین المللی ویخچال طبیعی واترتون که یک ذخیره گاه زیستی برای کره زمین است و در مرز جنوبی با ایالات متحده واقع شده در این استان قرار دارد.

این استان از غرب با بریتیش کلمبیا ، از شرق به ساسکاچوان ، از شمال به مناطق شمال غربی و از جنوب به ایالت مونتانا کشور آمریکا محدود می شود. پایتخت استان آلبرتا شهرادمونتون است که در نزدیکی شهراوتاوا و ۱۸۰ مایلی شمال شهرکلگری که بزرگترین شهر آلبرتا است واقع شده وشهر بنف نیز از نقاط دیدنی این استان میباشد.
انگلیسی زبان اصلی در آلبرتا است ، اما به دلیل داشتن ریشه های چند فرهنگی مردم ، دراین استان از زبان های دیگری از جمله فرانسوی ، آلمانی ، اوکراینی ، هلندی وغیره استفاده شود.
آلبرتا با داشتن ۱۹۰۰ ساعت آفتاب در شمال و ۲۳۰۰ ساعت آفتاب در جنوب در سال ، آفتابی ترین استان کانادا است.

هزینه زندگی دراستان آلبرتا
خانواده های آلبرتا معمولاً از درآمد خانواربالاتری نسبت به سایر مناطق کانادا برخوردارند. در نظرسنجی درآمد کانادا در سال ۲۰۱۸ ، خانواده های آلبرتا پس از اخذ مالیات از درآمد متوسط ۹۸،۴۰۰ دلار برخوردار شدند که این بالاتر از میانگین درآمد ۸۴،۹۰۰ دلاری خوانواده ها در کانادا است.همچنین هزینه ماهانه یک خانواده چهار نفره در شهر کلگری بدون اجاره خانه۴٫۱۹۳٫۲۲دلاروهزینه ماهانه یک فرد مجرد بدون اجاره خانه۱٫۱٫۲۹ دلار است.
اقتصاد استان آلبرتا
حدود یک سوم مساحت آلبرتا برای کشاورزی استفاده می شود و تقریباً نیمی از زمین های کشاورزی برای پرورش محصولات و بقیه برای پرورش دام استفاده می شود. محصولات اصلی گندم ، جو و غلات دیگر و یونجه و کلزا است. محصولات زراعی خاص مانند چغندر قند ، سیب زمینی ، نخود فرنگی و دانه خردل از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.
جنگل ها بیش از نیمی از سطح استان را پوشش می دهند. آسپن ، صنوبر سفید و کاجها عمده ترین گونه های تجاری هستند و برای چوب ، تخته ویفر ، روزنامه ، خمیر و کاغذ استفاده می شوندوهمچنین ماهیگیری تجاری که بیشتر صید ماهی سفیداست در دریاچه های شمالی آلبرتا انجام می شود.
جمعیت استان آلبرتا
آلبرتا چهارمین استان پرجمعیت کانادا است . جمعیت آن ۴٫۰۸۰ میلیون نفر تخمین زده می شود ، در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۱ ۳٫۶۴۵ میلیون نفر بوده است. تراکم جمعیت این استان ۶ نفر در کیلومتر مربع یا ۱۵ نفر در مایل مربع است.
آب وهوا استان آلبرتا
آلبرتا دارای آب و هوای مرطوب قاره ای با تابستان های گرم و زمستان های سرد است.با جابجایی جبهه ها بین توده های هوادرشمال و جنوب در سراسر آلبرتا ، باعث می شود که به سرعت دمای هواتغییر کند و توده های هوایی قطب شمال در زمستان حداقل دمای بسیار متفاوتی را ایجاد می کنند که از ۵۴ – درجه سانتی گراد در آلبرتا شمالی و تا۴۶- درجه سانتیگراد در جنوب آلبرتا متغیر است ، اگرچه این درجه حرارت در این مناطق بسیار نادر است.
شهرهای اصلی استان آلبرتا
۱. کلگری : دارای جمعیت ۱٫۳۶۱٫۸۵۲ نفراست این شهر پرجمعیت ترین شهر استان آلبرتا است ودر قسمت جنوبی استان ، در نزدیکی محل تلاقی رودخانه های آرنج و کمان واقع شده است اقتصاد شهر بر اساس صنایع انرژی ، رسانه ، خدمات مالی ، فناوری ، تولید و بهداشت و سلامت است و همچنین به عنوان یکی از بهترین شهرها برای زندگی در جهان رتبه بندی شده است

۲٫ ادمونتون پایتخت آلبرتا است و بر روی رودخانه ساسکاچوان شمالی واقع شده است. ادمونتون به عنوان دومین شهر بزرگ در آلبرتا و پنجمین کلان شهر بزرگ کشورو این شهر دارای جمعیت۱٫۰۴۷٫۰۰۳نفره است و مرکز فرهنگ ، آموزش و سیاست می باشد.
و همچنین مرکز اصلی صنعت نفت و گاز استان آلبرتا است. و مرکز خرید وست ادمونتون ، بزرگترین مرکز خرید در آمریکای شمالی و پارک فورت ادمونتون که گسترده ترین موزه تاریخ زنده درکشورکانادا است در این شهر واقع شده و سالانه تعداد زیادی جشنواره دراین شهر میزبانی می شوند.

معرفی استان بریتیش کلمبیا
این استان در ساحل غربی کانادا بین اقیانوس آرام و کوه های راکی قرار دارد دارای اقتصاد رو به رشد است بین سالهای ۲۰۱۱تا ۲۰۲۱ بیش از یک میلیون شغل در استان وجود خواهد داشت بریتیش کلمبیا به طور معمول به سه منطقه اصلی داخلی ، ساحلی وسرزمین اصلی پایین تقسیم شده است. پایتخت بریتیش کلمبیا شهرویکتوریا است که پانزدهمین منطقه بزرگ شهری در کانادامی باشد.
جمعیت استان بریتیش کلمبیا
این استان با تخمین ۵٫۱ میلیون نفر تا سال ۲۰۲۰ سومین استان پرجمعیت کانادا است .
آب وهوای استان بریتیش کلمبیا
آب و هوا در بریتیش کلمبیا تحت تأثیر عرض جغرافیایی ، کوه ها و اقیانوس آرام است. دما ، میانگین بارش و ساعات آفتابی می تواند در فواصل کوتاه متفاوت باشد ، اما به طور کلی دمای هوا در جنوب گرمتر و در ساحل ملایم تر است و درمناطق ساحلی بیشترین بارش را دارد. ودر قسمت های مر کزی استان در تابستانها درجه حرارت اغلب ۳۰تا۴۰ درجه سانتیگراد است.
در ونکوور ، بزرگترین شهر بریتیش کلمبیا ، آب و هوا اقیانوسی ، خنک و مرطوب است ، با زمستانهای نسبتاً معتدل ، بارانی و تابستانهای خنک و نسبتاً آفتابی. ساحل غربی تنها قسمتی از کانادا است که در آن میانگین دمای هوا حتی در فصل زمستان بالای صفر (۰ درجه سانتی گراد یا ۳۲ درجه فارنهایت) باقی می ماند و ونکوور تنها شهر مهمی است که زمستان یخبندان ندارد.

مهاجرت به استان بریتیش کلمبیا
سالانه در حدود ۳۵۰۰۰ نفر مهاجر وارد این استان میشوند
درحقیقت حدود ۴۲ درصد از جمعیت, خارجی هستند و در کل مهاجرین بخش مهمی از جمعیت استان ونکووررا تشکیل میدهند بیشتر چینیهای کانادا در این شهر زندگی میکنند محیط چند فرهنگی و سطح عالی زندگی، این استان را مقصد بیشتر مهاجران به کانادا کردهاست.
اقتصاد بریتیش کلمبیا
اقتصاد بریتیش کلمبیا در درجه اول بر جنگلداری ، معدن ، فیلمبرداری و گردشگری استوار است همچنین از ارزش بالای دارایی ها و مرکز تجارت دریایی سود می برد.
ایرانیان بریتیش کلمبیا
مقصد بسیاری از مهاجران ایرانی است بسیاری از ایرانی–کاناداییهای استان بریتیش کلمبیا شهر ونکوور بزرگ ساکن هستند. بهویژه در ونکوور شمالی، وست ونکوور
هزینه های زندگی در استان بریتیش کلمبیا
به دلیل هزینه بالای مسکن، هزینههای زندگی در این استان بسیار بالا است. اما متوسط درآمد سالیانه نیز به تناسب در سطح بسیار خوب ۳۱٬۵۴۴ دلار است. کمترین مقدار دستمزد در ساعت در این استان ۱۰٫۲۵ دلار است که این میزان برابر با میانگین کل دستمزد در کانادا است.
همچنین هزینه ماهانه در شهر ونکووریک خانواده چهار نفره بدون اجاره خانه ۴٫۳۰۶٫۳۲ دلاروهزینه های یک فرد مجرد ماهانه بدون اجاره خانه ۱٫۱۷۴٫۳۷ دلار است.
مهمترین شهرهای استان بریتیش کلمبیا
۱. ونکوور پرجمعیت ترین شهر بریتیش کلمبیا است که دارای جمعیت ۶۳۱٫۴۸۶ نفر است
ونکوور یک شهر بندری ساحلی است و یکی از متنوع ترین شهرها از نظر قومی و زبانی است. این شهر به عنوان یک شهر جهانی تعیین شده است . جنگلداری و گردشگری بزرگترین صنایع در ونکوور هستند. این شهر همچنین یکی از بزرگترین مراکز تولید فیلم آمریکای شمالی است و به همین دلیل اغلب به “شمال هالیوود” ملقب می شود. علاوه بر این ، باتوجه به موقعیت آن در سواحل اقیانوس آرام ، بندرپورت مترو ونکوور سومین بندر بزرگ از نظر تناژ در آمریکای شمالی است .

۲٫ ساری این شهر دارای جمعیت۵۱۷٫۸۸۷ نفر است همچنین این شهر دومین شهر بزرگ استان بریتیش کلمبیا است این شهر در جنوب رودخانه فریزر واقع شده و بخشی از منطقه شهری مترو ونکوور است. ساری یکی از بزرگترین مراکز صنعتی استان است و دارای بخش های پررونق بهداشت ، آموزش ، کشاورزی ، انرژی پاک و تولید استدر این شهر بیشتر غذاهای مصرفی به صورت محلی تولید می شود.
۳٫ برنابی سومین شهر بزرگ بریتیش کلمبیا ودارای جمعیت ۲۳۲٫۷۵۵ نفری است. این شهر در شرق ونکوور واقع شده و بخشی از منطقه شهری مترو ونکوور است . برنابی دارای پارک های تجاری ، استودیوهای تولید فیلم و موسسات تحقیقاتی فناوری است.
معرفی استان مانیتوبا
مانیتوبا بین استان انتاریو و ساسکاچوان واقع شده است و شرقی ترین استان از بین سه استان دشتی کانادا است. مانیتوبا از غرب با ساسکاچوان ، از شمال با نوناووت ، از شرق با انتاریو و از جنوب با ایالات داکوتای شمالی و مینه سوتا ی کشور آمریکاهم مرز است.
شمالی ترین مناطق مانیتوبا ، یخبندان دائمی هستند و برخی از این سرزمین ها با خلیج هادسون هم مرز هستند.
بیش از ۲۰۰ زبان در مناطق مختلف استان صحبت می شود ولی انگلیسی زبان رسمی این استان .است
پایتخت مانیتوبا ، شهر وینیپگ ، با حدود ۷۵۰ هزار نفر جمعیت ، شهری در سطح جهانی است که دارای فرصت های شغلی ، سرگرمی و تحصیل فراوانی می باشد در این استان قیمت خانه درپایین ترین نرخ در کانادا قرار دارد.
وینیپگ
شهر وینیپگ در این استان یک انتخاب عالی برای مهاجران به کانادا (پس از تورنتو ، کلگری و ونکوور) است. زندگی در وینیپگ مقرون به صرفه تر است و تعادل کار و زندگی بهتری نسبت به سایر استان های کانادارا ارائه می دهد. سالانه حدود ۱۵۰۰۰ مهاجر وارد مانیتوبا می شوند بر اساس یک نظرسنجی حدود ۸۵ درصد ازمهاجران به استان منیتوبا در طول سه ماه پس از ورود دارای کار دائم و۷۶ درصد از آنها در مدت پنج سال صاحب خانه شده اند که باعث شده که ۹۵ درصد از خانواده ها ی مهاجر به طور دائم در این استان ساکن شوند.

اقتصاد استان مانیتوبا
مانیتوبا دارای استاندارد زندگی بالا ، رشد اقتصادی ثابت ، صنعت متنوع و اشتغال بالا است. موقعیت مرکزی و هوای عالی ، راه آهن و جاده های عالی مانیتوبا را به دروازه ای برای کانادا ، آمریکای شمالی و جهان تبدیل کرده است. اقتصاد منیتوبا به دلیل نوآوری ، کیفیت ، قابلیت اطمینان بودن و پایداری در بازار ملی و جهانی شهرت زیادی دارد.
مانیتوبا دارای اقتصادی نسبتاً قوی است که عمدتا بر اساس منابع طبیعی است اقتصاد منیتوبا به کشاورزی ، گردشگری ، انرژی ، نفت ، معدن و جنگلداری وابسته است.
کشاورزی بیشتر در نیمه جنوبی استان یافت می شود وحدود ۱۲ درصد از زمین های کشاورزی کانادا در مانیتوبا واقع شده است.
بیشترین فعالیت کشاورزی شامل تولید دانه های مختلف (۱۹٫۰ درصد) و دانه روغنی (۷٫۹ درصد) است و سهم دامداری (۳۴٫۶ درصد)است. مانیتوبا بزرگترین تولید کننده تخمه آفتابگردان و لوبیای خشک در کشور است و یکی ازمناطق اصلی تولید سیب زمینی در کشور کانادا می باشد.
آب وهوای استان مانیتوبا
مرکزآن شهروینیپگ دارای آب و هوای سرد قاره ای با تابستانی کوتاه و بسیار گرم و زمستانی سرد و طولانی است. علیرغم هوای سرد ، آسمان وینیپگ در کانادا بسیار صاف است و وینیپگ در تمام طول سال از هوای آفتابی بسیار خوبی برخوردار است.
در طول سال ، درجه حرارت معمولاً از ۱۹- تا ۲۷ درجه سانتی گراد متغیر است و به ندرت زیر۳۰ درجه سانتیگراد است. بهترین زمان سال برای بازدید از شهروینیپگ از اوایل ماه ژوئیه تا اواخر آگوست می باشد.
هزینه های زندگی در استان مانیتوبا
زندگی در استان مانیتوبا مقرون به صرفه است. به عنوان مثال ، هزینه خرید مسکن در وینیپگ ۱۸۹،۰۰۰ دلار کمتر از میانگین متوسط کاناد است و متوسط هزینه اجاره ماهانه آپارتمان ۱۰۳۰ دلار است.همچنین در شهر وینیپگ هزینه ماهانه یک خانواده چهارنفره بدون اجاره خانه ۴٫۰۴۴٫۷۷دلار وهزینه ماهانه یک فرد مجرد بدون اجاره خانه ۱٫۱۳۷٫۸۰ دلار است.
دستمزد خوب ، شرایط کاری ایمن و مزایای عالی برای کارگران از نکات بارز کار در منیتوبا محسوب می شودعلاوه بر این ، هزینه کم زندگی و استاندارد بالای خدمات دولتی مانند مراقبت های بهداشتی و آموزش ،باعث می شود زندگی در این استان بسیارخوب باشد.
مهمترین شهرهای استان منیتوبا
۱٫ وینیپگ (جمعیت: ۶۶۵،۰۰۰) پایتخت و بزرگترین شهر مانیتوبا. همچنین هفتمین شهرداری بزرگ کانادا است و حدود ۶۰ درصد از کل جمعیت مانیتوبا را در خود جای داده است. وینیپگ دارای ۶۷۳۰۰۰ نفر جمعیت شهری و ۷۳۵۰۰۰ نفر کلان شهر است. تراکم این شهر ۳۷۰۰ نفر در مایل مربع یا ۱۴۳۰ نفر در کیلومتر مربع است.

۲٫ براندون (جمعیت: ۴۷،۰۰۰) دومین شهر بزرگ مانیتوبااست و در قسمت جنوب غربی استان واقع شده است.
۳٫ اشتاینباخ (جمعیت: ۱۴۰۰۰ نفر) سومین شهر بزرگ و بزرگترین جامعه در منطقه ایستمن در مانیتوبا است. این شهر امروزه دارای نفوذ قوی آلمانی و منونیتی است.
۴٫ پورتاژ لا پریری (جمعیت: ۱۳۰۰۰) یک شهر کوچک در ۴۷ مایلی غرب وینیپگ است و بیشترین روزهای آفتابی را در طول ماههای گرم سال درکشورکانادارا دارد.
۵٫ تامپسون (جمعیت: ۱۲،۵۰۰) در ۴۵۹ مایلی شمال وینیپگ قرار دارد و جمعیت کاری و تجاری آن تا ۶۵۰۰۰ نفر است.
جمعیت استان منیتوبا
در سال ۲۰۲۰ ، جمعیت تخمینی منیتوبا حدود ۱٫۳۸ میلیون نفر بوده است. این میزان در مقایسه با سال ۲۰۰۰ ، زمانی که حدود ۱٫۱۵ میلیون نفر در مانیتوبا زندگی می کردند ، افزایش یافته است.
مهاجرت به استان منیتوبا
در سال ۲۰۲۰ ، میزان کل خالص مهاجرت منیتوبا ۰٫۶۷- مهاجر در هزار نفر در بین استانهای کانادا در رتبه هشتم قرار گرفت. این نرخ تفاوت بین تعداد افرادی است که به استان می آیند و تعداد افرادی که در طول سال می روند.برنامه مهاجرتی کارگران ماهر بر اساس نیازهای کارفرمایان مانیتوبا اداره می شود.این برنامه کارگران آموزش دیده و با تجربه بین المللی را که دارای مهارت های مورد نیاز در بازار کار محلی هستند انتخاب می کند و آنها را برای دریافت ویزای اقامت دائم کانادا برای اقامت و کار در مانیتوبا معرفی می کند. در سال گذشته ، کل مهاجرت خالص مانیتوبا به دلیل محدودیت های ناشی از بیماری کوید ۱۹به طور قابل توجهی کاهش یافته وتوام با آن سطح مهاجرت به کانادا نیزکاهش یافته است.
معرفی استان نیوبرانزویک
نیوبرانزویک یکی از ۴ استان آتلانتیک کانادا وبزرگترین استان از سه استان دریایی کانادا است. این استان در زیر شبه جزیره گاسپه کبک و در کنار ایالت مین واقع شده است. نیوبرانزویک یکی از اولین استانهایی بود که به همراه انتاریو ، کبک و نوا اسکوشیا با یکدیگر متحد شدند و قلمرو کانادا را در سال ۱۸۶۷ تشکیل دادند.
نیوبرانزویک شامل هشت شهر ، ۲۶ شهرک و ۶۱ دهکده است. مونکتون بزرگترین شهر در استان نیوبرانزویک و فردریکتون ، مرکز استان است. این ایالت ۷۲٫۹۰۸ کیلومتر مربع مساحت دارد . نیوبرانزویک یک استان دو زبانه است که مردم در آن به انگلیسی یا فرانسوی یا هر دو زبان صحبت می کنند. طبق قانون ، در نیوبرانزویک مردم می توانند خدمات دولتی را به انگلیسی و فرانسوی دریافت کنند.


اقتصاد استان نیوبرانزویک
نیوبرانزویک دارای اقتصاد مبتنی بر منابع است که تا حد زیادی به جنگلداری ، معدن و ماهیگیری وابسته است. گردشگری ، کشاورزی ، تولید در مقیاس کوچک و بخش خدمات رو به رشد تعادل و تنوع را ایجاد می کند. رشد اقتصادی واقعی در سطح استانهای آتلانتیک یا بالاتر از متوسط آن است ، که منعکس کننده توسعه پالایش نفت ، مخابرات ، توسعه نرم افزارهای رایانه ای و توزیع گاز طبیعی است
آب وهوا استان نیوبرانزویک
زمستانها برفی و سرد و تابستانها معتدل و دلپذیر است. پاییز ، با شبهای متناوب سرد و روزهای گرم آفتابی است.
درجه حرارت در فردریکتون از کمترین درجه حرارت -۳۵ درجه فارنهایت (-۳۷ درجه سانتیگراد) تا حداکثر ۹۹ درجه فارنهایت (۳۷ درجه سانتی گراد) متغیر است. در ژانویه میانگین دمای روزانه ۱۴ درجه فارنهایت (-۱۰ درجه سانتیگراد) و در ماه جولای ۶۷ درجه فارنهایت (۱۹ درجه سانتی گراد) است. درجه حرارت در مناطق ساحلی جنوبی معتدل تر است
جمعیت استان نیوبرانزویک
جمعيت این استان در سال ۲۰۲۰(۷۸۱٫۴۷۶)نفربوده است ودر سرشماري سال۲۰۲۰ بزرگترین و کوچکترین شهرها به ترتیب مونکتون ۷۹٫۵۰۸وکمپبلتون ۶٫۹۱۵ جمعیت دارد.
مهاجرت به استان نیوبرانزویک
برنامه کارگران ماهر نیوبرانزویک برای اتباع خارجی طراحی شده است که دارای مهارت ، تحصیلات و تجربه کاری لازم برای کمک به اقتصاد نیوبرانزویک هستند. داوطلبان باید حداقل شرایط واجد شرایط بودن و همچنین از کارفرمای نیوبرانزویک پیشنهاد کار واقعی و قصد زندگی و کار دائم در استان را داشته باشند. این برنامه همچنین به کارفرمایان نیوبرانزویک ، که قادر به پر کردن جای خالی کار با یک شهروند کانادایی یا مقیم دائم نیستند ، کمک می کند تا از اتباع خارجی و فارغ التحصیلان بین المللی که مهارت های آنها در استان مورد نیاز است ، استفاده کند.
مهمترین شهرهای استان نیوبرانزویک
۱٫ مونکتون
پرجمعیت ترین شهر نیوبرانزویک است با جمعیت۷۹٫۵۰۸نفربرای چندین دهه ، این شهربه عنوان مرکز اصلی حمل و نقل برای این استان عمل کرده است ، و بنابراین به آن لقب “مرکز شهر” داده شده است.
این شهر دارای اقتصاد پایدار و متنوعی است که توسط حمل و نقل ، توزیع ، میراث تجاری و صنایع خرده فروشی هدایت می شود.
۲٫ سنت جان
سنت جان با ۷۱٫۳۶۴ نفر جمعیت ، دومین شهر بزرگ استان نیوبرانزویک است
این شهر بندری واقع در ساحل خلیج فاندی است و سومین بندر بزرگ کانادا است.
اقتصاد و فرهنگ شهر هر دو با موقعیت آن در امتداد ساحل شکل گرفته است. به عنوان مثال ، کشتی سازی و ماهیگیری در طول تاریخ صنایع مهمی بوده اند و گردشگری یکی از سریع ترین بخش های رشد اقتصادی آن است. علاوه بر این ، فرهنگ شهر نشان دهنده مهاجران اولیه انگلیسی ، فرانسوی و ایرلندی است.
۳. فردریکتون
فردریکتون پایتخت نیوبرانزویک وهمچنین سومین شهر پرجمعیت استان وهمچنین
با جمعیت ۶۴٫۱۸۰ نفر بر روی رودخانه سنت جان واقع شده است ، که از شرق به غرب جریان دارد و شهر را به دو قسمت تقسیم می کند.
فردریکتون قطب فرهنگ و آموزش است و رویدادهایی مانند جشنواره برداشت موسیقی جاز و بلوز در آن برگزار می شود. دولت وشرکت های فناوری اطلاعات و زیرساخت ها ، دانشگاه ها و بخش های تجاری کارفرمایان اصلی شهر هستند.
هزینه های زندگی در استان نیوبرانزویک
هزینه مسکن در مقایسه با بسیاری از استانهای دیگر کانادا ، نسبتاً کم است. اول از همه ، قیمت مسکن برای اجاره یا خرید مقرون به صرفه است ، در واقع گفته می شود که مقرون به صرفه ترین قیمت مسکن نسبت به سایر استان ها را دارد. البته بستگی به این دارد که در استان محل سکونت خود را در کجاانتخاب کنید اما اگر خارج از یکی از شهرها زندگی می کنید ، می توانید که یک آپارتمان یک خوابه ، برای مثال ، کمتر از ۵۰۰ دلار پیدا کنید.
خرید خانه در یکی از مناطق روستایی می تواند بسیار ارزان باشد و شما می توانید برای خانه کوچکتر تا ۴۰،۰۰۰ دلار هزینه کنید. حتی در نزدیکی یک شهر ، یا در یکی از شهرها ، قیمت خانه بسیار مقرون به صرفه است. برای توضیح بیشتر ، از سال ۲۰۱۹ متوسط قیمت خانه در کانادا ۴۸۸،۶۰۰ دلار و متوسط قیمت خانه در نیوبرانزویک در همان سال ۱۷۵،۹۷۶ دلار است. وپایین ترین میانگین بعدی برای استان نیوفاندلند و لابرادور است با این حال ، میانگین آنها هنوز ۵۰،۰۰۰ دلار بیشتر از نیوبرانزویک است.
وهزینه های ماهانه یک خانواده چهار نفره در شهرمونکتون۴٫۰۵۵٫۵۰دلار وهزینه ی ماهانه یک فرد مجرد۱٫۱۲۶٫۶۱دلار است.
معرفی استان نیوفاندلند و لابرادو
شرقی ترین استان کانادا ، در منطقه آتلانتیک این کشور است. این جزیره از جزیره نیوفاندلند و منطقه قاره ای لابرادور در شمال غربی تشکیل شده است .
این جزیره توسط تنگه باریک جزیره بل لابرادور و از نوا اسکوشیا ، در جنوب غربی ، توسط تنگه کابوت جدا می شود. قلمرو فرانسه سنت پیر و میکلون در سواحل شبه جزیره بورین در جنوب شرقی نیوفاندلند قرار دارد. لابرادور از شمال و شرق با دریای لابرادورو از جنوب و غرب با استان کبک هم مرز است


نیوفاندلند و لابرادور شرقی ترین منطقه آمریکای شمالی است و موقعیت آن در اقیانوس اطلس به آن اهمیت استراتژیک در دفاع ، حمل و نقل و ارتباطات داده است.
پایتخت آن ،شهر سنت جانز (در نیوفاندلند) ، به ساحل ایرلند نزدیک تر از وینیپگ استان مانیتوبا است
این استان از لحاظ زبانی همگن ترین استان کشور کانادا است و ۹۷ درصد ازساکنان آن به زبان انگلیسی صحبت می کنند.
جمعیت استان نیوفاندلند و لابرادور
در سال۲۰۲۰ ، جمعیت استان ۵۵۲،۱۰۳ تخمین زده شد.حدود ۹۴ درصد از جمعیت استان در جزیره نیوفاندلند (و جزایر کوچکتر مجاور آن) وبیش از نیمی از آنها در شبه جزیره آوالون زندگی می کنند.
آب و هوای استان نیوفاندلند و لابرادور
جزیره نیوفاندلند به طور متوسط دمای تابستان ۱۶ درجه سانتی گراد (۶۱ درجه فارنهایت) دارد ، در حالی که زمستان در حدود ۰ درجه سانتی گراد (۳۲ درجه فارنهایت) است. در لابرادور ، آب و هوای زمستانی تا حدودی شدیدتر است ، اما دمای هوا در تابستان های کوتاه اما دلپذیر می تواند از ۲۵ درجه سانتیگراد (۷۷ درجه فارنهایت) بیشتر شود.
به طور کلی ، نیوفاندلند و لابرادور دارای زمستانهای سرد اما نه شدید و تابستانهای گرم تا خنک است. میانگین دمای ماه جولای در استان از ۴۰ تا ۵۰ درجه فارنهایت (۵ تا ۱۰ درجه سانتیگراد) در لابرادور شمالی تا ۵۹ درجه فارنهایت (۱۵ درجه سانتی گراد) در ساحل جنوبی جزیره متغیر است.
اقتصاداستان نیوفاندلند و لابرادور
اقتصاد نیوفاندلند و لابرادور به طور سنتی مبتنی بر بهره برداری و صادرات منابع طبیعی بوده است. از نظر تاریخی ، شیلات اصلی ترین دارایی اقتصادی نیوفاندلند بود که از اواخر قرن ۱۹ با بخش های معدنی و جنگلداری به طور فزآینده ای تکمیل شده. با این حال ، در اواخر قرن بیستم ، صنعت ماهیگیری استان ، مانند سایر صنایع اولیه ، دچار افت شدیدی شدو در اوایل قرن بیست و یکم ، اقتصاد نیوفاندلند به دلیل ترکیبی از استخراج مواد معدنی و گردشگری رو به رشد نشانه های بهبود را نشان می دهد.
مهاجرت به استان نیوفاندلند و لابرادور
برای مهاجران آینده نگر و کسانی که تمایل اقامت دائم رادارند برنامه نامزدی استانی نیوفاندلند و لابرادور یک برنامه مهاجرت اقتصادی است که برای کمک به مهاجران ماهر و خانواده های آنها طراحی شده است تا بیایند و در نیوفاندلند و لابرادور زندگی و کار کنند. متقاضیان باید معیارهای خاصی مانند داشتن شغل یا پیشنهاد شغلی ، توانایی تأسیس مراکزاقتصادی و قصد اقامت در استان را داشته باشند تا بتوانند برای اقامت دائم نامزد شوند. در تاریخ۱۹ ژوئیه ۲۰۱۹ تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۰ ، ۱۵۶۴ مهاجر جدید به نیوفاندلند و لابرادوراضافه شده اند.
هزینه های زندگی در استان نیوفاندلند و لابرادور
هزینه خانواده چهر نفره ماهانه ۴،۴۴۹ دلار بدون اجاره خانه و هزینه ماهانه یک فرد مجرد ۱۲۶۵ دلاربدون اجاره است.
به طور کلی هزینه زندگی دراستان نیوفاندلند و لابرادوربرای هر نفر ۱۳۶۸ دلار است که ۱٫۱۳ برابر ارزانتر از میانگین در کانادا است. نیوفاندلند و لابرادور در رتبه هشتم گران ترین و هشتمین ایالت برتر برای زندگی در کانادا قرار گرفتند. متوسط حقوق پس از مالیات در نیوفاندلند و لابرادور ۱۹۴۹ دلار است که برای تامین هزینه های زندگی ۱٫۴ ماه کافی است.
مهمترین شهرهای استان نیوفاندلند و لابرادور
۱٫سنت جانز
بزرگترین شهر و پایتخت نیوفاندلند و لابرادور سنت جانز است که در نیوفاندلند واقع شده است. سنت جان حدود ۱۰۸۰۰۰ نفر جمعیت دارد و یکی از قدیمی ترین شهرهای انگلیسی تاسیس شده در آمریکای شمالی محسوب می شود.
۲٫دومین شهر بزرگ استان شهری به نام خلیج جنوبی است که دارای جمعیتی۲۷٫۴۲۱ نفره است
معرفی استان نوااسکاشیا
نوا اسکوشیا در ساحل شرقی کانادا قرار دارد. این منطقه بخشی از (ساحل شرقی آتلانتیک) یکی از ۴ استان آتلانتیک کانادا ومساحت آن ۵۵،۲۸۴ کیلومتر مربع است.تقریباً ده دهم از سرزمین نوا اسکوشیا برای کشاورزی نامناسب است و بیشتر شبه جزیره جنوبی بر گرانیت اسیدی تکیه دارد و بخش بزرگی از جزیره کیپ برتون کوهستانی و جنگلی از سنگهای اسیدی و دگرگونی است.
پایتخت وبزرگترین شهراین استان هالیفاکس است.
انگلیسی تنها زبان گفتاری اکثریت قریب به اتفاق مردم است و اسکاتلندی هاکه فقط به زبان فرانسه صحبت می کنند تعداد کمی هستند.
جمعیت استان نوااسکاشیا
نوا اسکوشیا هفتمین استان پرجمعیت کانادا با تخمین ۹۶۵،۳۸۲ ساکن در سال ۲۰۱۹ است. این استان کمتر از ۳ درصد از جمعیت کانادا را تشکیل می دهد در حالی که تراکم جمعیتی آن تقریباً ۱۷٫۴ در کیلومتر مربع است.
اقتصاد استان نوااسکاشیا
نوا اسکوشیا دارای اقتصاد متنوع بر اساس منابع زمینی و دریایی است. صنایع سنتی مانند ماهیگیری ، جنگلداری و معدن در حال ازبین رفتن هستند ، در حالی که گردشگری و سایر صنایع خدماتی به اجزای بسیار مهم اقتصاد این استان تبدیل شده اند.
آب وهوای استان نوااسکاشیا
نوا اسکوشیا دارای آب و هوای قاره ای که تا حد زیادی از نزدیکی دریا متاثر است. مناطق ساحلی اقیانوس اطلس گرم ترین دما در زمستان و خنک ترین دمای تابستان را تجربه می کنند. در هالیفاکس ، در قسمت مرکزی ساحل اقیانوس اطلس ، متوسط دمای روزانه در ماه ژانویه حدود (۴٫۵- درجه سانتی گراد) است ، در حالی که در ماه جولای میانگین دمای روزانه تقریباً (۱۹ درجه سانتی گراد) است. زمستان ها در مناطق داخلی به طور کلی سردتر است و سردترین دما در ارتفاعات رخ می دهد ودر تابستان ها کمی گرمتر است.
هزینه های زندگی در استان نوااسکاشیا
کیفیت زندگی در نوا اسکوشیا بی نظیر است کسانی که سواحل شنی و صخره های ساحلی را ترجیح می دهندو چه فرهنگ و انرژی زندگی شهری می توانند به این استان بیایند. آب و هوای استان معتدل است و بدون توجه به زمان سال ، کارهای زیادی برای انجام وجود دارد. در زمستان اسکی و اسکیت سواری ، پیاده روی و در تابستان گلف و موج سواری و جشنواره های تئاتر و موسیقی در تمام طول سال وجود دارد.
هزینه های ماهانه یک خانواده چهارنفره بدون هزینه اجاره خانه ۴٫۳۰۷ دلار کانادا وهمچنین برای یک فرد مجرد ۱٫۲۰۵دلارکانادا می باشد.
در ژوئن ۲۰۲۰ ، متوسط ارزش یک خانه در نوا اسکوشیا ۲۸۶،۲۲۷ دلار بود ، در حالی که برای کل کانادا ۵۳۸،۸۳۱ دلار بود.
مهاجرت به استان نوااسکاشیا
شرایط لازم برای مهاجرت به استان
مدارک لازم برای اثبات زندگی در کانادا
داشتن شرایط سنی بین ۲۱تا ۵۵ سال
پیشنهاد کار تمام وقت و دائمی از یک کارفرمای نوا اسکوشیایی
حداقل سطح تحصیلات دبیرستان را گذرانده باشد
به یکی از دو زبان انگلیسی یا فرانسوی تسلط داشته باشند
این استان دارای ۹ برنامه مهاجرتی است که عبارتند از :
۱٫ تجربه کار در استان : اکسپرس اینتری
۲٫ مشاغل مورد نیاز در بازار کار استان : اکسپرس اینتری
۳٫ اولویت های بازار کار برای پزشکان در استان : اکسپرس اینتری
۴٫کارگران ماهر یا اسکیل ورکر
۵٫پزشکان
۶٫مشاغل مورد تقاضا
۷٫ تقاضای فارغ التحصیلان بین المللی
۸٫کارآفرینی
۹٫ کارآفرینی فارغ التحصیل بین المللی
مهمترین شهرهای استان نوااسکاشیا
۱٫ پایتخت نوا اسکوشیا هالیفاکس است که جمعیت کلان شهری آن ۴۱۵۰۰۰ نفر برآورد شده است. این امر هالیفاکس را به بزرگترین مرکز جمعیتی در آتلانتیک کانادا و بزرگترین شهر کانادا در شرق شهر کبک تبدیل می کند. هالیفاکس چهاردهمین شهر بزرگ کانادا است.
۲٫ سیدنی شهر اصلی جزیره کیپ برتون است ، با بیش از ۳۱۰۰۰ نفر ساکن از پیشینه و ملیت های مختلف. قرار گرفتن در مجاورت جاذبه های اصلی گردشگری جزیره ، سیدنی را به مکانی مناسب برای فعالیت های تجاری تبدیل کرده است. بندر سیدنی ، به لطف امکانات پیشرفته کشتی های تفریحی و پیاده روی بندر ، مزایای رقابتی برای توسعه صنایع تجارت و گردشگری در آینده ارائه می دهد.
۳٫تردو واقع در مرکز نوا اسکوشیا ، شهری تقریباً ۱۳۰۰۰ نفر است. یک جامعه عالی برای ایجاد یک تجارت ، همچنین شهری ایده آل برای زندگی است. بسیاری از نشریات “مرکز نوا اسکوشیا” را به عنوان یکی از بهترین مناطق برای زندگی در این کشور ، نه تنها به دلیل موقعیت جغرافیایی ممتاز ، بلکه همچنین برای سرمایه گذاری مداوم برای بهبود اقتصاد خود ، متمایز کرده اند. مدارس جدید ، مراکز مراقبت های بهداشتی ، پارک ها و ساخت و سازها از جذابیت های متعدد شهر است که همچنین مرکز نوآوری های کشاورزی است.
معرفی استان انتاریو
انتاریو از شرق به کبک ، از غرب به مانیتوبا ، از شمال به خلیج هادسون و خلیج جیمز و از جنوب به رودخانه سنت لورنس و دریاچه های بزرگ محدود می شود وپایتخت این استان شهر تورنتو است.انتاریو دارای ۲ منطقه زمانی است: خط مرزی بین منطقه زمانی مرکزی و منطقه زمانی شرقی در غرب خلیج تندر قرار دارد و از مرز ایالات متحده به شمال تا خلیج هادسون ادامه دارد
مساحت استان انتاریو یک میلیون کیلومتر مربع است. انتاریو دومین استان بزرگ کانادا است .
استان انتاریو با داشتن حدود ۲۵۰ هزار دریاچه۲۰ درصد از ذخایر آب شیرین جهان را در اختیار دارد. آبشار نیاگارا یکی از بزرگترین جاذبه های این استان و همچنین یکی از محبوب ترین جاذبه های گردشگری در آمریکای شمالی است.
انگلیسی زبان رسمی انتاریو است ، اگرچه چندین اجتماع فرانسوی زبان در سراسر استان وجود دارد. خدمات دولتی به زبانهای انگلیسی و فرانسوی در بسیاری از مناطق تعیین شده در سراسر استان ارائه می شود.

جمعیت استان انتاریو
استان انتاریو پرجمعیت ترین استان کانادا با بیش از ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است و کبک دومین استان پرجمعیت کانادا است.
اقتصاد استان انتاریو
این استان مرکز اقتصادی کانادا است ، و همچنین برای صنعت کشاورزی خود ، به ویژه تولید میوه ها و سبزیجات مانند سیب ، انگور و هویج ، مشهور است. اقتصاد انتاریو با بخشهای عمده ای از جمله تولید قطعات خودرو (به ویژه در ویندزور) ، و همچنین منسوجات مانند پوشاک (در جنوب غربی انتاریو) دارای تنوع بسیاری است .
عوامل متعددی در قدرت اقتصادی انتاریو نقش داشته اند ، از جمله منابع طبیعی ، تخصص تولید ، صادرات و انگیزه کارآفرینانه بی نظیر. این استان ۳۷ درصد از تولید ناخالص داخلی ۱٫۶ تریلیون دلاری کانادا را تولید می کند و بیش از نیمی از صنایع دانش بنیان کشور شامل فناوری های پیشرفته ، خدمات مالی و بیوتکنولوژی را در خود جای داده است.
آب وهوای استان انتاریو
به طور کلی ، بیشتر آب و هوای انتاریو به عنوان قاره مرطوب طبقه بندی می شود. انتاریو دارای سه منطقه اصلی آب و هوایی است: این منطقه دارای تابستانهای گرم تا گرم ومرطوب و زمستانهای سرد است. بارش سالانه بین ۷۵۰-۱۰۰۰ میلی متر (۳۰ تا ۳۹ اینچ) متغیر است و در طول سال این بارش ها وجود دارد.به طور کلی
انتاریو یکی از گرم ترین مناطق کانادا با متوسط دمای روزانه بالای ۱۲ درجه سانتی گراد است. آب و هوا بسیار ناآرام تر از اروپای مرکزی است و فصول متفاوتی با زمستانهای عمیق و تابستانهای گرم دارد.در اینجا به ندرت گرم می شود با توجه به گرمای هوا بهترین زمان برای سفر از ماه مه تا سپتامبر است ودر ماههای سرد از نوامبر تا مارس تقریباً برای گردشگران جذاب نیست
مهمترین شهر های استان انتاریو
۱٫ تورنتو
با جمعیت ۲،۷۳۱،۵۷۱ نفر در سال ۲۰۱۶ ، پرجمعیت ترین شهر انتاریو است و همچنین مرکز استان است. این منطقه در سواحل شمال غربی دریاچه انتاریو ، در منطقه ای شیب دار و فلات با دره های عمیق ، رودخانه ها و جنگل ها قرار دارد که بخشی جدایی ناپذیر از چشم اندازهای شهر هستند. این شهر در سال ۱۸۳۴ تأسیس شد .
در حال حاضر یک شهر جهانی با جمعیت قومی متنوع است که با بیش از ۱۶۰ زبان صحبت می شود ومرکز اصلی تجارت ، هنر ، فرهنگ و امور مالی استان محسوب می شود. تورنتو میزبان گالری ها و موزه های هنری متعددی است ، انواع مختلفی از رویدادهای فرهنگی در طول سال در این شهر برگزار می شود. آسمان خراش های این شهر باعث می شوند خط افق آن عظیم به نظر برسد ، از جمله برج (سی .ان )بلندترین بنای مستقل کاناداو مقر پنج بانک بزرگ کشور در اینجا واقع شده است.
۲٫ اتاوا
پایتخت ملی کانادا و دومین شهر بزرگ با ۹۶۴،۷۴۳ نفر جمعیت است. این شهر در ساحل جنوبی رودخانه اتاوا و گاتینو وکبک واقع شده است. اتاوا و گاتینو با هم منطقه پایتخت ملی را تشکیل می دهند. اتاوا در سال ۱۸۲۶ تأسیس شد و جمعیت آن از تحصیل کرده ترین استان های کانادا است. تعدادی از نهادهای مهم فرهنگی ملی ، مانند گالری ملی و مرکز ملی هنر ، در اتاوا واقع شده اند. این شهر همچنین دارای بالاترین سطح زندگی درکشور است.
۳٫ می سیساگا
سومین شهر بزرگ انتاریو است که در سال ۲۰۱۶ جمعیت آن ۷۲۱،۵۹۹ نفر بوده است. این شهر در ساحل دریاچه انتاریو واقع شده و با تورنتو هم مرز است. در واقع ، مجاورت میسیساگا با تورنتو منجر به رشد سریع آن شده امروزه این شهر محل زندگی جمعیتی چندفرهنگی است که یا برای کار در تورنتو رفت و آمد می کنند یا در بسیاری از شرکت های ملی و چند ملیتی مستقر در خود شهر مشغول به کار می شوند. علی رغم نامش ، فرودگاه بین المللی پیرسون تورنتو ، که شلوغ ترین فرودگاه کانادا است ، عمدتا در می سیساگا واقع شده است.
مهاجرت به استان انتاریو
برنامه نامزدی مهاجران انتاریو(OINP) یک برنامه مهاجرت اقتصادی برای استان است. این برنامه با مشارکت سازمان مهاجرت دولت کانادا برای مهاجران ، پناهندگان و شهروندان کانادا برنامه ریزی شده است. کارگران خارجی ، دانشجویان بین المللی وافراد دیگری که مهارت ، تجربه و تحصیلات مناسب دارند برای نامزدی به( OINP سازمان مهاجرت انتاریو)مراجعه می کنند.
برنامه نامزدی مهاجران انتاریو(OINP) افرادی را برای اقامت دائم به رسمیت می شناسد و نامزد می کند که دارای مهارت و تجربه مورد نیازبرنامه های اقتصادی استان انتاریو هستند وهمچنین دولت کانادا تصمیم نهایی را برای تأیید درخواست های اقامت دائم می گیرد.
برای اطلاعات بیشتر ازروشهای مهاجرت به استان انتاریو ، به وب سایت مهاجرت دولت کانادا مراجعه کنید.
هزینه های زندگی در استان انتاریو
استان انتاریو به داشتن هزینه های بالای زندگی شهرت دارد وحداقل دستمزد ۱۴ دلاردر ساعت از بالاترین نرخ حقوق درکشوربرخوردار است. این استان معروف است به تمیزی ، ایمنی و فراوانی خدمات عمومی با کیفیت ، جای تعجب نیست که بیش از نیمی از مهاجران در کانادا استان انتاریو رابرای زندگی انتخاب می کنند.
هر چند انتاریو مالیات و هزینه های زندگی بالایی دارد ، اما حقوق بالا این اطمینان را به آنها می دهد که ساکنان آنجا از بالاترین کیفیت زندگی در جهان برخوردارهستند.
هزینه های ماهانه یک خانواده چهارنفره بدون هزینه اجاره خانه۳٫۴۶۱ دلار کانادا وهمچنین برای یک فرد مجرد۹۷۱٫۳۰ دلارکانادا می باشد.
معرفی استان کبک
استان کبک در شرق استان انتاریو قرار دارد ودر مجاورت با خلیج سنت لارنس ، رودخانه ها و دریاچه های متعدد مرز شمالی کانادارا تشکیل می دهد. دو بندر اصلی این استان مونترال و شهر کبک هستند. پایتخت آن شهر کبک بر روی رودخانه سن لوران (رودخانه سنت لارنس) واقع شده است. کبک بزرگترین استان کانادا وهمچنین بزرگترین استان از نظرداشتن خشکی است.
بزرگترین شهراستان کبک مونترال ، دومین شهر بزرگ شهر کبک وسومین شهر بزرگ شهر لاوال است.
کبک به دلیل نرخ سرانه تولید ناخالص داخلی یکی از ثروتمندترین استانهای کانادا در مقایسه با استان انتاریو است و به این ترتیب شرکتهای بیشتری از سراسر کانادا و خارج از کشور تمایل به راه اندازی دفاتر اصلی خود در مونترال یا شهرهای کبک یا لاوال هستند.
از نظر تعطیلات قانونی اختصاص داده شده به کارکنان خود ،استان کبک باداشتن تعطیلات ۱۰روز در سال پیشرو است در حالی که استان انتاریو ۹ روز در سال تعطیلات دارد و میانگین تعطیلات ملی ۸ روز درسال است.
فرهنگ
زبانهای رسمی استان کبک فرانسوی و انگلیسی هستند و بسیاری از زبانهای دیگر در مناطق خاصی ازاین استان مانند ایتالیایی و اسپانیایی صحبت می شوند. بیشترین زبان رایج در کبک فرانسوی است و ۸۱٪ مردم از آن به عنوان زبان اول خود استفاده می کنند ودومین زبان رایج در کبک انگلیسی است که ۱۸ درصد از مردم از آن به عنوان زبان اول خود استفاده می کنند.
کبک یکی از مذهبی ترین استانهای کشورکانادا است که حدود ۹۰ درصد از آنها کاتولیک هستند وکمتر از ۱۰ درصد از آنها ادیان دیگری مانند یهودیت و اسلام را دنبال می کنندوبقیه اصلا مذهبی ندارند .
کبک دارای ۸۵۰ آبشار مجزا در سراسر استان است و بلندترین آبشار آن در پارک آبشار مونتمورنسی واقع شده است که ۱۰۰ متر ارتفاع و ۲۰ متر پهنادارد.
اقتصاد استان کبک
اقتصاد کبک متنوع و پسا صنعتی با متوسط پتانسیل بالای رشد است. بخش های تولید و خدمات بر اقتصاد این استان مسلط هستند. اگر استان کبک یک کشور بود ، اقتصاد آن پس از نروژ در رتبه سی و سومین کشور جهان قرار می گرفت.
صادرات اصلی استان کبک آلومینیوم ، محصولات جنگلی ، محصولات کشاورزی و تجهیزات حمل و نقل است. عمده واردات آن شامل کالاهای مصرفی و کالاهای سرمایه ای است
در سال ۲۰۱۶ ، تولید ناخالص داخلی استان کبک ۲۸۸ میلیارد دلار بود. بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۱ ، اقتصاد به طور متوسط ۳٫۷ درصد در سال رشد کرد. برای همان دوره ، سرانه تولید ناخالص داخلی آن برای هر نفراز ۲۲،۳۰۰ دلار به ۲۷،۵۰۰ دلار افزایش یافت
درصد بیکاری استان کبک (۵٫۶٪) است که نسبت به کل کشور (۷٫۳٪) ونسبت به استان انتاریو (۶٪) نرخ بیکاری کمتری را دارد.
جمعیت استان کبک
استان کبک پس از استان انتاریو با جمعیت ۸٫۴ میلیون نفر از نظر جمعیت در رتبه دوم پر جمعیترین شهرهای کاناداقرار دارد.
آب وهوای استان کبک
آب و هوای کبک اغلب با گرمای شدید وسرمای فراوان همراه است. در کبک تابستانها خنک و مرطوب است ،زمستان ها یخبندان و برفی است و در تمام طول سال تا حدودی ابری است. ، درجه حرارت در طول سال معمولاً از ۱۴ – درجه سانتیگراد تا ۲۵درجه سانتیگراد متغیر است و به ندرت زیر ۲۴ – درجه سانتیگراد وبالاتر از۳۰درجه سانتیگراد می شود.
بهترین زمان سال برای بازدید ازاستان کبک از اواخر ژوئن تا اوایل سپتامبر است.
مهمترین شهرهای استان کبک
۱٫مونترال دومین شهرداری پرجمعیت کشورکانادا و پرجمعیت ترین شهر در استان کبک است. مرکز این شهر جزیره مونترال و جزایر مختلف جانبی در مجمع الجزایر هوچلاگا است که به جزایر مونترال نیز معروف است. شهر مونترال در سال ۲۰۲۱ دارای ۱٫۶۰۰۰۰ نفر جمعیت است ،زبان رسمی شهر فرانسوی است و ۴۹٫۵ درصد از ساکنان مونترال به آن زبان صحبت می کنند. این شهر پس از پاریس دومین شهر بزرگ فرانسوی زبان در جهان است.
۲٫ دومین شهرپرجمعیت استان کبک شهر کبک است که دارای جمعیت ۵۳۸٫۵۹۵ می باشد.
شهر کبک مشرف بر رودخانه سنت لارنس و شهری فرانسوی زبان است (اگرچه اکثر مردم در مناطق توریستی محبوب انگلیسی صحبت می کنند)این شهراز نظر فرهنگ و تاریخ شهری بسیارغنی است. بیشتر بازدیدکنندگان جذب Vieux-Québec می شوند ، که هسته مستحکم این شهراست و دارای خیابان های سنگ فرش زیباو بوتیک ها ، کافه ها و رستوران های فراوانی است. دومین شهرپرجمعیت استان کبک شهر کبک است که دارای جمعیت ۵۳۸٫۵۹۵ می باشد.
۳٫ سومین شهر بزرگ استان کبک ، شهرلاوال است که بیش از ۴۰۰۰۰۰ نفر جمعیت دارد و با میانگین دمای سالانه ۱۸ درجه سانتی گراد یک مقصد گردشگری عالی محصوب می شود. همچنین به دلیل داشتن مدارس دولتی عالی و هزینه مسکن مقرون به صرفه ، محل اقامت مورد علاقه خانواده های جوان است.
مهاجرت به استان کبک
استان کبک دارای برنامه های مهاجرتی و معیارهای انتخاب متفاوتی از برنامه های مهاجرت فدرال و سایر استانها می باشد. کسانی که مایل به اقامت دائم در کبک هستند باید فرآیند مهاجرت دو مرحله ای را طی کنند.
آنها باید توسط وزارت مهاجرت ، (MIFI) اداره مهاجرت کبک انتخاب شوند. متقاضیان منتخب گواهی انتخاب کبک (CSQ) را دریافت خواهند کرد.
این یک سند رسمی که توسط اداره مهاجرت کبک صادر می شود گواهی می دهد که فرد توسط استان برنامه مهتجرتی استان انتخاب شده است.ولی به معنای ویزا محسوب نمی شود ، بنابراین نمی توان از آن برای ورود به کانادا استفاده کرد.
طبق مقررات دوم آگوست ۲۰۱۸ ، CSQ به مدت ۲۴ ماه یا تا زمانی که در مورد درخواست ویزای اقامت دائم توسط کانادا (IRCC) تصمیم گیری نشود ، این سند برای مهاجران، پناهندگان و شهروندان معتبر است.
۲- دارنده مجوز CSQ باید درخواست اقامت دائم را در IRCC ظرف ۲۴ ماه از تاریخ صدور CSQ ثبت کند. نقش دولت فدرال در ارزیابی درخواست کبک برای اقامت دائم عمدتا به مسائل سلامتی و جنایی محدود می شود. در این مرحله ، یک درخواست به IRCC ارسال می شود ، که شامل گواهی پلیس و معاینات پزشکی می باشد.
هزینه های زندگی در استان کبک
متوسط درآمد در کبک از اکثر استانهای کانادا با درآمد ۷۰۴۸۰ دلار در سال کمتراست ، اما این استان کیفیت زندگی بسیار بالایی برخوردار است. همچنین با پرداخت مالیات زیاد درکبک ازخدمات عمومی با کیفیت بالا ، حمل و نقل و آموزش عالی در اختیار خواهیم داشت.
هزینه متوسط خریدخانه در مونترال ۳۲۷۰۰۰ دلار است .
هزینه های ماهانه یک خانواده چهار نفره بدون اجاره خانه۳٫۸۲۱ دلار کانادا وهزینه ماهانه یک فرد مجرد بدون اجاره خانه ۱٫۰۴۱٫۲۴ دلار کانادا می باشد.
معرفی استان ساسکاچوآن
ساسکاچوان بخشی از منطقهprairie کشور کانادا است و تنها استانی است که دارای مرزهای کاملاً مصنوعی می باشد. این استان از جنوب با ایالات متحده ، از شمال با قلمروهای شمال غربی و به ترتیب از شرق و غرب با استان مانیتوبا و آلبرتا هم مرز است. استان ساسکاچوان از سال ۱۹۰۵ همزمان با استان آلبرتا شکل گرفته است .
و پنجمین استان بزرگ کانادا از نظر وسعت وهمچنین مساحت این استان ۲۵۱،۳۶۷ مایل مربع (۶۵۱،۰۳۶ کیلومتر مربع) است.
ساسکاچوان “آفتابی ترین” استان کانادا است ، به طور متوسط سالانه ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ ساعت آفتاب دارد و انگلیسی زبان اصلی مادری در ساسکاچوان است.
پایتخت آن شهر رجیناحدود ۲۴۰،۰۰۰ نفر و ساسکاتون ، بزرگترین شهرآن ، دارای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت است.
اقتصاد استان ساسکاچوآن
از نظر اقتصادی ، این استان همیشه به شدت وابسته به صادرات محصولات کشاورزی و معدنی خود بوده و تقریباً در همه موارد ، محصولات خارج از استان و به طور کلی خارج از کانادا مصرف می شوند ، وابستگی به بازارهای خارجی باعث شده است که اقتصاد ساسکاچوان نیاز به حمایت های دولتی داشته باشد در نتیجه ، این استان هیچگاه دارای یک سیستم آزاد تجاری واقعی نبوده است و شرکت های دولتی و خصوصی مختلف توسعه اقتصادی این استان را مشخص می کردند .
ساسکاچوان به عنوان سبد نان کانادا نامیده می شود ، زیرا این استان ۲۸ درصد غلات کانادا و بیش از ۵۴ درصد محصول گندم کانادا را تولید می کند. در حالی که کشاورزی هنوز برای اقتصاد ساسکاچوان بسیار مهم است و حدود ۵ درصد از تولید ناخالص داخلی را تولید می کند بخشهای خدماتی مانند خدمات مالی ، بیمه و املاک (۱۷ درصد از تولید ناخالص داخلی) نیز تأثیر بسزایی در اقتصاد این استان دارند. این استان همچنین سرشار از مواد معدنی مانند پتاس ، اورانیوم ، زغال سنگ ، نفت و گاز طبیعی است. ساسکاچوان بزرگترین صادرکننده پتاس (کود) درکانادا است.
جمعیت استان ساسکاچوآن
این استان ششمین استان پر جمعیت کشور کانادا است وجمعیت آن در سال(۲۰۱۶) ۱،۰۹۸،۳۵۲ ودر سال( ۲۰۱۹) ۱،۱۷۴،۴۶۲ بوده است.
آب وهوای استان ساسکاچوآن
استان ساسکاچوان دارای آب و هوای متغیر با زمستانهای سرد و تابستانهای خیلی گرم است. از آنجا که این استان در قسمت داخلی قاره قرار دارد ، میزان بارندگی کم است ، به طور متوسط بارش هر سال از حدود ۱۰ تا ۲۰ اینچ (حدود ۲۵۰ تا ۵۱۰ میلی متر).و بیشتر بارش های زمستانی به صورت برف می بارد که از ۳۰ اینچ متغیر است.
بالاترین دمای آن از ۱۵ درجه سانتیگراد (۶۰ درجه فارنهایت) در ماه مه و۳۰ درجه سانتیگراد (۹۰ تا ۹۵ درجه فارنهایت) در ماه های جولای و آگوست متغیر است. این استان متوسط بیشترین میزان آفتاب را در بین شهر های کانادا راداردولی درشبها هواخنک است وزمستانها به طور معمول در ماه نوامبر آغاز می شود و دمای هوا معمولاً زیر نقطه انجماد باقی می ماند.
بزرگترین شهرهای استان ساسکاچوآن
۱٫رجینا پایتخت ساسکاچوان و دومین شهر بزرگ آن است. این شهربه نام ملکه ویکتوریا رجینا انگلستان در سال ۱۸۸۲ نامگذاری شده وحدود ۲۴۰ هزار نفر را در خود جای داده است. در کنار اقتصاد قوی مبتنی بر خدمات ، رجینا از صنایعی بهره می برد که از منابع طبیعی غنی شهر استفاده می کنند. پارک تحقیقاتی Regina ، که توسط دانشگاه Regina پشتیبانی می شود ، مرکزی برای صنایع نوآوری و فناوری جدید است.
این شهر بامسکن ارزان ومقرون به صرفه و هزینه زندگی پایین یک مکانی عالی برای مهاجرین ایجاد کرده است . این شهر نماینده بسیاری از جوامع مختلف فرهنگی است. در واقع ، طبیعت چند فرهنگی رجینا باعث شد تا در سال ۲۰۰۴ از سوی میراث کانادا به عنوان “پایتخت فرهنگی کانادا” انتخاب شود.
۲٫ ساسکاتون بزرگترین شهر ساسکاچوان است که ۳۰۰۰۰۰ نفر در آن زندگی می کنند. به دلیل رشد اقتصادی آن ، جمعیت ساسکاتون در اواسط دهه ۱۹۸۰ از پایتخت شهررجینا پیشی گرفت .این شهر توسط رودخانه ساسکاچوان جنوبی تقسیم شده است ویک چشم انداز بسیار زیبا ایجاد می کند.
ساسکاتون خود را از یک اقتصاد عمدتاً کشاورزی و معدنی به اقتصادی تبدیل کرده است که بر اساس فناوری و خدمات مالی بنا شده است. این شهر به عنوان پیشرو در زمینه بیوتکنولوژی کشاورزی شناخته می شود ، صنعتی که سرمایه های قابل توجهی را از شرکت های برتر دارویی جهان جذب می کند. و همچنین دانشگاه ساسکاچوان ، که یک دانشگاه جامع تحقیقاتی است در این شهر قرار دارد.
زندگی فرهنگی پر جنب و جوش ساسکاتون از بسیاری از جشنواره های محبوب ، به ویژه در تابستان پشتیبانی می کند. جشنواره جاز ساسکاچوان ، جشنواره بین المللی ساسکاتون و شکسپیر در جشنواره ساسکاچوان تنها برخی از رویدادهایی هستند که بازدیدکنندگان از سراسر کانادا وجهان را به خود جلب می کند.
هزینه های زندگی در استان ساسکاچوآن
نرخ بیکاری در ساسکاچوان در حال حاضر کمتر از ۴ درصد است که پایین ترین میزان نرخ بیکاری در کانادا است و ساسکاچوان را به مکانی مناسب برای یافتن کار در کانادا تبدیل کرده است. حداقل دستمزد در ساسکاچوان ۱۰٫۵۰ دلار در ساعت است.
خرید یا اجاره خانه برای یک خانواده تازه وارد نسبت به استانداردهای کانادایی مقرون به صرفه است اما اخیراً به دلیل اقتصاد موفق آن ، این قیمت افزایش یافته است. تنها حدود ۶۵ درصد از ساکنان ساسکاچوان در مناطق شهری زندگی می کنند. متوسط قیمت خانه در رجینا تقریبا ۳۳۸،۸۰۰ دلار وقیمت خانه در ساسکاتون به طور متوسط ۳۵۲،۰۰۰ دلار است.
هزینه ماهیانه چهار نفره خانواده ۴٫۱۲۵٫۳۱ دلار بدون اجاره خانه و هزینه ماهانه یک فرد مجرد۱٫۱۸۲٫۰۶دلار بدون اجاره خانه است.
مهاجرت به استان ساسکاچوآن
مهاجرت یکی از مهمترین عناصر در تعریف فرهنگ و تاریخ ساسکاچوان است. علاوه بر این ، انتظار می رود مهاجرت بخش بزرگی از رشد آینده استان را به خود اختصاص دهد. ساسکاچوان تلاش می کند تا سطح مهاجرت به این استان را افزایش داده و سالانه حدود ۱۰ هزار تازه وارد را جذب کند تا به رشد اقتصادی آن کمک کند.
ساسکاچوان دارای جمعیت بیش از ۱٫۱ میلیون نفره است که تقریباً ۳۵ درصد در مناطق روستایی زندگی می کنند ، رقمی که آن را در بین روستاییان در کانادا در بالاترین سطح قرار می دهدو تقریبا نیمی از کل جمعیت استان در دو شهر بزرگ ساسکاتون و پایتخت آن رجینا زندگی می کنند. که دارای رشد اقتصادی زیادی هستند ساسکاچوان امیدوار است این جمعیت را با سرعت ثابت از طریق مهاجرت افزایش دهد.
معرفی استان پیرنس ادوارد
این استان یکی از سه استان دریایی و یکی از چهار استان آتلانتیک کشور کانادااست.
این جزیره در خلیج سنت لارنس ، در حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال شهرهالیفاکس واستان نو اسکوشیا و ۶۰۰ کیلومتری شرق شهر کبک واقع شده است و مساحت آن ۵۶۸۶٫۰۳ کیلومتر مربع (۲۱۹۵٫۳۹ مایل مربع) است.
این جزیره صدوچهارمین جزیره بزرگ جهان و بیست و سومین جزیره بزرگ کانادا است ونام پایتخت آن ، شارلوت تاون نام دارد.
و کوچکترین و پرجمعیت ترین استان از ده استان کشورکانادا است و دارای سه منطقه شهری به نام های پرنس ، کوئینز و پادشاهان است.
در سال ۱۹۹۷ ، پل کنفدراسیون به طول ۸ مایل (۱۲٫۹ کیلومتر) افتتاح شد که طولانی ترین پل جهان بر روی آبهایی است که در زمستان یخ می زند و این جزیره را به استان همسایه استان نیوبرانزویک متصل می کند.
حدود ۹۵% از مردم این جزیره به زبان انگلیسی وبقیه ساکنان آنجا به زبان فرانسه وزبانهای دیگر صحبت می کنند.
جمعیت استان پیرنس ادوارد
آمارها نشان می دهد که جمعیت جزیره پرنس ادوارد د رسال ۲۰۲۱ ، ۱۶۰،۵۳۶ نفر تخمین زده می شود ، و به هدف ۱۶۰،۰۰۰ تعیین شده در برنامه اقدام افزایش جمعیت رسیده است. که نشان دهنده افزایش سالانه ۱،۲۸۷ نفر یا ۰٫۸ درصد نرخ رشد سالانه جمعیت است. این سومین نرخ رشد سالانه در بین استانها و مناطق پس از نوناووت و یوکان است که هر دو ۱٫۵ درصد بوده است. واین رقم برای کل کانادا ۰٫۴ درصد است.
اقتصاد استان پرینس ادوارد
اقتصاد استان برگرفته ازصنایع فصلی کشاورزی ، گردشگری و شیلات است. و سواحل شنی ، آبهای گرم و سایر امکانات گردشگری صدها هزار بازدید کننده تابستانی را به خود جلب می کند.
گردشگران از انواع فعالیت های تفریحی ، از جمله سواحل ، زمین های گلف مختلف ، ماجراجویی های بوم گردی ، گردش در حومه و رویدادهای فرهنگی متنوع در جوامع محلی در سراسر جزیره لذت می برند. اقتصاد اکثر جوامع روستایی جزیره بر پایه کشاورزی در مقیاس کوچک است که با خرید و ادغام املاک قدیمی مزرعه ، کشاورزی صنعتی افزایش یافته است. اقتصاد این استان از نظر صنایع سنگین و تولید محدود است
وبه طور قابل ملاحظه ای از میانگین های ملی برای بهره وری ، اشتغال و درآمد سرانه عقب افتاده است.
محدودیت منابع انسانی و طبیعی ، فاصله از بازارهای بزرگ ، هزینه های بالای حمل و نقل و بالاترین نرخ سرانه برق کشور به ازای هر نفر باعث می شود شرکت های صنعتی برای سرمایه گذاری اشتیاق کمتری داشته باشند.
آب وهوای استان پرینس ادوارد
درجزیره پرنس ادوارد، تابستان ها داری هوای خوب وخنکی است وزمستان ها سردو خشک که باوزش باد همراه است و کل سال به این شکل می باشد.
در طول سال، درجه حرارت به طور معمول از ۱۴ درجه فارنهایت تا ۷۶ درجه فارنهایت متغیر است و به ندرت کمتر از ۵- درجه فارنهایت یا بالاتر از ۸۲ درجه فارنهایت است.
بهترین زمان سال برای بازدید از جزیره پرنس ادوارد برای تفریحات دریایی ولذت بردن ازآب وهوای گرم و آفتابی از اواخرماه ژوئن تا اوایل ماه سپتامبر است.
بزرگترین شهرهای استان پرینس ادوارد
۱٫ شارلوت تاون
اینشهر پایتخت جزیره پرنس ادوارد و بزرگترین شهر آن هم از نظر جمعیت با ۳۶٫۰۹۴ نفر ساکن و هم از نظر مساحت زمین با ۴۴٫۳۴ کیلومتر مربع است.
شارلوت تاون تقریباً V شکل است ودر بندر همنام خود در نقطه تلاقی سه رودخانه که به تنگه نورثومبرلند می ریزد واقع شده است.
۲٫ سامرساید
دومین شهر پرجمعیت استان سامرسایداست که محل زندگی ۱۴۸۲۹ نفر می باشدودر شهرستان پرینس واقع شده است. این شهر به طور رسمی در سال ۱۸۷۷ تأسیس شده است. وهمچنین بسیاری از شرکت های حمل و نقل و هوافضا دراین شهرتاسیس شده اند.
۳٫استراتفورد
استراتفورد سومین شهر بزرگ در جزیره پرنس ادوارد است. این شهر در شهرستان کوئینز در جنوب شرقی شارلوتسویل واقع شده است و ۹۷۰۶ نفر در آن زندگی می کنند. شهراستراتفورد از طریق پل رودخانه هیلزبورو به شارلوت تاون ، مرکز استان متصل می شود. با پیشرفت هایی که در سالهای پیش در ارتباط بین دو شهربوجود آمده باعث شده است که استراتفورد رشد سریع جمعیت را تجربه کند. بیشتر ساکنان این شهر درمنطقه شارلوتسویل کار می کنند.
هزینه های زندگی در استان پرینس ادوارد
هزینه ماهیانه یک خانواده چهار نفره در شهر شارلوت تاون بدون اجاره خانه ۴،۴۲۴٫۰۴ دلار وهمچنین هزینه ماهانه یک فرد مجرد ۱٫۲۳۵٫۵۰ دلاربدون اجاره خانه می باشد.
اجاره یک آپارتمان یک خوابه در شهر ، به طور متوسط ۵۵۰ دلار قیمت داردو برای یک آپار تمان سه خوابه این قیمت به ۸۰۰ دلار افزایش می یابد .
کمترین قیمت برای خرید خانه درشهرهای این استان ۲۰۰٫۰۰۰دلار است .
مهاجرت به استان پرینس ادوارد
برای افزایش جمعیت، این استان برنامه های مهاجرتی مربوط به خود را دارد که این امکان را به مهاجران می دهدکه سریعتر برنامه مهاجرتی خود را به کشور کاناداکامل کنند.
شرایط لازم برای مهاجرت به استان
داشتن شرایط سنی بین ۲۱تا ۵۵ سال
دارای وضعیت قانونی در کشور محل سکونت خود باشند.
حداقل سطح تحصیلات دبیرستان را گذرانده باشد.
به یکی از دو زبان انگلیسی یا فرانسوی تسلط داشته باشند.
دارای مجوزکار معتبر باشند.
بتوانند هزینه های زندگی در این استان را پرداخت کنند.
ازطریق برنامه نامزدی استانی جزیره پرنس ادواردوهمچنین برنامه اکسپرس اینتری این استان می توان برای اقامت دائم اقدام کرد.
که نامزدی مهاجران از طریق PEI PNP شانس آنهارابرای دریافت دعوتنامه از دولت فدرال افزایش می دهد.
معرفی قلمروهای شمال غربی
سرزمینهای شمال غربی در شمال غربی مرکز کانادا قرار دارد ، از شرق با نوناووت ، از غرب با یوکان و از جنوب با گوشه شمال شرقی بریتیش کلمبیا ، و همچنین تمام مرزهای شمالی آلبرتا و ساسکاچوان هم مرز است.
در شمال این قلمرو، سرزمینها بسیار بالاتر از دایره قطب شمال گسترش یافته و جزایر متعددی را در خود جای داده است که بزرگترین آنها جزایربانکها و شاهزاده پاتریک هستند. چندین جزیره نیز بین این سرزمینها و قلمروی نوناووت ، به ویژه ویکتوریا و ملویل تقسیم شده است و یلونایف پایتخت و بزرگترین شهر این قلمرو است.
مساحت آن (۱،۳۴۶،۱۰۶ کیلومتر مربع) وجمعیت آن (سال ۲۰۱۹) ۴۴،۸۲۶بوده است.
اقتصاد قلمروهای شمال غربی
اقتصاد این سرزمینها به بهره برداری از منابع طبیعی بستگی دارد. با این حال ، هزینه های بالای تولید و مشکلات حمل و نقل مانع توسعه بسیاری از منابع معدنی سرزمین ها ، از جمله میدان های نفتی و گاز طبیعی موجود در مناطق ساحلی غرب قطب شمال می شود.
خدمات نقش مهمی در اقتصاد ایفا می کنند ، اما نقش تولید بسیارناچیز است. حق امتیاز و سایر درآمدهای ناشی از استفاده از منابع طبیعی دراین سرزمینها توسط دولت فدرال جمع آوری می شود ، برای اداره ،این قلمروها بیشتر به درآمدهایی که از مقامات فدرال به آنجا اختصاص داده می شود، متکی هستند. کمکهای دولتی در توسعه منابع اصلی عمدتا در قالب راهها ، تأسیسات برق ، نقشه برداری و خدمات زمین شناسی ارائه شده است. سازمان های دولتی ،تولید و توزیع برق در سراسر این سرزمین ها بر عهده دارند.
آب وهوای قلمروهای شمال غربی
تابستانهای گرم و خشک دارد که در طی آن میانگین دمای هوا در ماه جولای در حدود (۱۶ درجه سانتی گراد) وزمستانها طولانی و سرد است و میانگین دمای هوا در ژانویه (۲۷- درجه سانتیگراد) است. در شمال و شرق ، آب و هوای قطبی غالب است.و بارش سالانه کمی دارد و گرچه میانگین دمای زمستان شبیه به دمای مناطق قطبی است ، اما دمای تابستان حتی در ماه جولای از میانگین (۱۰ درجه سانتی گراد) بالاتر نمی رود.
معرفی قلمروی یوکان
منطقه یوکان سابق ، قلمرو شمال غربی کانادا ، منطقه ای از کوههای ناهموار و فلاتهای مرتفع. این منطقه از شرق به مناطق شمال غربی ، از جنوب به بریتیش کلمبیا و از غرب به ایالت آلاسکا ایالات متحده محدود می شود و از شمال به بالای دایره قطبی تا دریای بوفورت امتداد می یابدو پایتختش شهر وایت هورس است.
مساحتش ۱۸۶،۲۷۲ مایل مربع (۴۸۲،۴۴۳ کیلومتر مربع) وجمعیت آن (دربرآورد سال۲۰۱۹) ۴۰،۸۵۴بوده است.
آب وهوای یوکان
تابستانهای یوکان بسیارکوتاه وگرم است ودرزمستان هوا بسیار سرد است اما روزهای آنها طولانی است ، به ویژه در قسمت شمالی که بالای دایره قطبی قرار داردوبه طور کلی درجه دمای هوا بسیار متغییر است.
اقتصاد یوکان
دولت فدرال نقش مهمی در اقتصاد یوکان ایفا می کنند. دولت سرزمینی مسئولیت فزآینده ای را برای ساخت جاده ها ، فرودگاه ها و تأسیسات تولید برق و همچنین ارائه مشوقهای لازم به شرکت های خصوصی علاقه مند به توسعه منابع در این منطقه بر عهده گرفته است.
تعداد کمی از مردم زندگی خود را از طریق شکار ، ماهیگیری یا به دام انداختن حیوانات زندگی می کنند ، اما اکثر مردم در حال حاضر به شغل مزدی وابسته هستند. دستمزد در اکثر مشاغل به طور غیرمعمول بالا است ، اما از آنجا که تقریباً همه مواد غذایی ، سوخت ، مصالح ساختمانی و کالاهای تولیدی از مسافتهای دوری وارد می شود ، هزینه های زندگی را بال برده است. همچنین تفاوت های قابل توجهی در سطح زندگی بین افرادی که در معدن وبخش حمل و نقل و خدمات عمومی اشتغال پیدا می کنند و افرادی که تحصیلات لازم برای چنین شغل را ندارند ، وجود دارد.
معرفی قلمروی نوناووت
نوناووت ، قلمرو وسیعی در شمال کشورکانادا است که در بیشتر قطب شمال کانادا امتداد دارد. نوناووت که در سال ۱۹۹۹ از قسمت شرقی سرزمین های شمال غربی ایجاد شد ، شامل سرزمین های سنتی اینوئیت ها ، مردم بومی قطب شمال کانادا (در ایالات متحده به اسکیمو معروف است) است. نام آن در اینوکتیتوت ، زبان اینوئیت ها ، به معنی “سرزمین ما” است. پایتخت آن ایکالویت است ، در راس خلیج فروبیشر در جنوب جزیره بافین که حدود ۷،۲۵۰ نفر در Iqaluit درآنجازندگی می کنند.
نوناووت یک پنجم کانادا را پوشش می دهد و۲ میلیون کیلومتر مربع ، تقریباً سه برابر جزیره نیوفاندلند مساحت دارد و محل زندگی حدود ۳۸،۷۸۰نفر ، از جمله ۲۸،۰۰۰ Inuit است و این قلمرو۲۸ روستا یا اجتماع دارد .
آب وهوای نوناووت
این سرزمین کاملاً در محدوده آب و هوایی قطب شمال قرار دارد و دارای زمستانهای بسیار سرد و تابستانهای سرد است میانگین دمای روزانه در ماه ژانویه تنها در مناطق ساحلی شرقی از (۳۰ – درجه سانتیگراد) افزایش می یابد و در شمال و شمال غربی خلیج هادسون تنها به (۳۵- درجه سانتی گراد) می رسد. میانگین دمای هوا در جولای بالای (۱۰ درجه سانتی گراد) محدود به منطقه غرب خلیج هادسون است ، در حالی که در شمال دور و در امتداد ساحل شمال شرقی جزیره بافین از (۵ درجه سانتی گراد) تجاوز نمی کند. بارش ها در بیشتر مناطق محدود است و تقریباً به طور کامل به صورت برف می بارد. سطح بارش سالانه کمتر از ۸ اینچ (۲۰۰ میلی متر) که به تدریج به سمت شرق افزایش می یابد.و بیشترین مقداربیش از ۲۴ اینچ (۶۰۰ میلی متر) و در جزیره Bylot ، درست در شمال جزیره بافین رخ می دهد.
اقتصاد نوناووت
جدا از مردم آن ، بزرگترین دارایی اقتصادی نوناووت ثروت معدنی آن است که شامل ذخایر آهن و سنگ معدن غیر آهنی ، فلزات گرانبها و الماس و نفت و گاز طبیعی است. با این حال ، هزینه های بالای تولید و مشکلات حمل و نقل ، بهره برداری از این منابع را با مشکل مواجه می کند. دولت فدرال عمدتا با ایجاد زیرساخت و کمک به جستجوی مواد معدنی در توسعه منابع مشارکت داشته است و علاوه بر این ، سازمان های دولتی تولید برق و توزیع آن را در سراسر این سرزمین انجام می دهند. دولت و سازمانهای آن منبع اصلی اشتغال و درآمد دراین منطقه هستند.