دانشجویان بین المللی علیرغم شیوع ویروس کرونا مصمم هستند در کانادا تحصیل کنند.

بیشتر دانشجویان بین المللی مشتاق در یک نظرسنجی اخیر می گویند که همه گیر ویروس کرونا مانع از ادامه تحصیل آنها در خارج از  کشور نخواهد شد.

گفته می شود ، طبق نظرسنجی انجام شده توسط متخصصان آموزش بین المللی در IDP Connect ، بخش B2B آموزش IDP ، بسیاری از افراد هنوز کلاس های حضوری را به کلاس های آنلاین ترجیح می دهند.

حدود ۶۹ درصد از ۶،۹۰۰ متقاضی (دانشجویی بین المللی) که در این نظرسنجی شرکت کرده اند قصد داشتند طبق برنامه ریزی انجام داده شده ، تحصیلات خود را آغاز کنند. تنها پنج درصد گفتند كه دیگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را ندارند. بیشتر شرکت کنندگان در این نظرسنجی از کشورهای هند ، چین و بنگلادش و سایر کشورهای آسیایی بودند. کشورهای مقصد این دانشجویان استرالیا ، کانادا ، انگلستان ، ایالات متحده و نیوزلند بوده است.

اکثر این افراد گفتند که ترجیح می دهند که کلاس های حضوری خود را به صورت عادی تجربه کنند عمدتاً به دلیل اینکه کلاس های  آنلاین فاقد قرار گرفتن در معرض حال و هوای خارج و بین المللی بودن که اکثر آنها امیدوار به تجربه آن داشته اند را ندارد .

مدیر عامل IDP Connect ، Simon Emmet ، خاطرنشان كرد: تقریباً نیمی از مشاركت كنندگان ، ۵۴ درصد ، مایل به تعویق تحصیل خود تا ۱۲ ماه یا كمتر هستند.

۳۱ درصد از پاسخ دهندگان اظهار داشتند که مایل هستند دوره خود را به صورت آنلاین شروع کنند و بعد از آن در کلاس های حضوری شرکت کنند از طرف دیگر اولویت اکثریت افراد شرکت کننده  این است که تحصیل خود را تا ژانویه ۲۰۲۱ به تعویق بیندازند تا بتوانند در کلاس های حضوری شرکت کنند.

شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر اساس برداشت های خود ، کشور های مقصد را از ۱-۱۰ رتبه بندی کردند.

گرچه استرالیا و کانادا کشورهای مقصد مورد نظر اکثریت دانشجویان خارجی بود ، اما کانادا به دلیل رفاه دانشجویان بین المللی و ثبات اقتصادی امتیاز بالاتری را کسب کرد. همچنین به نظر می رسید که کانادا به خاطر نداشتن محدودیت های زیاد برای مسافران امتیاز بالاتری را دریافت کرده است.

فعالیت دانشگاه با توجه به ویروس کرونا کی آغاز می شود؟

استان ها و مناطق کانادا کم کم محدودیت های اعمال شده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا بر می دارند و برخی از موسسات و دانشگاه ها نیز در حال باز شدن هستند.

دانشگاه مک گیل در مونترال ، کبک ، اولین مرحله از مرحله عملیاتی خود را در تاریخ ۱۱ ماه می آغاز خواهد کرد ، به برخی از محققان پردیس دانشگاه اجازه می دهد تا دوباره به سر کار خود بروند. محققان ملزم به پیروی از دستورالعمل های دانشگاه هستند ، که شامل رعایت پروتکل های ایمنی است.

Université du Québec à Montréal همچنین از محققان خواسته تا به سر کار خود برگردند. آنها مشخص نکردند که دقیقاً کدام محققان می توانند  کار خود را  به صورت حضوری در دانشگاه انجام دهند  و برای باقی افراد کار از خانه همچنان ارجحیت دارد.

دانشگاه پرنس ادوارد به محققان ، اعضای هئیت علمی و دانشجویان اجازه می دهد که از تاریخ ۲۵ ماه می تحقیق در دانشگاه را انجام دهند و به سر کار خود بازگردند. آنها همچنین به برخی از کارکنان اصلی و تیم مدیریت اجازه می دهند تا در دانشگاه حضور یابند ، ضمن اینکه آنها را به فاصله گذاری اجتماعی و کار در خانه تشویق می کنند. مرحله دوم پس از ارزیابی مرحله اول ، در ۱۵ ژوئن آغاز می شود و ممکن است تعداد افراد مجاز در دانشگاه را گسترش دهد. مرحله سوم ، یک گسترش دیگر است ، قرار است از اول آگوست آغاز شود ، که آنها برای ترم تحصیلی پاییز آماده می شوند

چگونه کانادایی ها به دانشجویان بین المللی کمک می کنند:

کانادا به روشهای مختلفی از جمله افزایش تعداد ساعات کار مجاز از ۲۰ به ۴۰ برای مشاغل خاص و همچنین از طریق Canada Emergency Response Benefit  ماهانه تا سقف  ۲ هزار دلار در ماه به افراد معین از جمله دانشجویان بین المللی کمک می کند.

David Dingwall ، رئیس دانشگاه کیپ برتون در سیدنی ، نوا اسکوشیا ، اخیراً از دولت فدرال خواست تا دانشجویان بین المللی را نیز مشمول این مبلغ ماهانه کند.

اگرچه در انتشار مطبوعات Dingwall آمده است که دانشجویان بین المللی تاثیر مهمی در استان کوچک ما  داشته اند  و طبق اعلام انجمن دانشگاه های آتلانتیک ، نوا اسکوشیا در اکتبر سال ۲۰۱۹ پذیرای ۱۱۸۱۷ دانشجوی بین المللی بود.

وی در ادامه گفت: من اطمینان دارم که دانشگاه های کانادا و اعضای آن همچنان به حمایت از دانشجویان بین المللی ما ادامه می دهند.