لاتاری آمریکا

برنامه ویزای تنوع یا لاتاری گرین کارت آمریکا

هر ساله متقاضیان زیادی در برنامه ویزای لاتاری آمریکا شرکت می کنند، و دولت آمریکا به صورت میانگین برای منتخبین این برنامه حدود 50000 گرین کارت آمریکا صادر می کند؛ اخذ گرین کارت آمریکا به معنی دریافت اقامت دائم آمریکا یعنی حق کار و زندگی دائمی در آمریکا است.

امّا رسیدن به این مرحله، نیازمند گذار از مراحل دیگری است که در مقاله ” برنامه ویزای تنوع یا لاتاری گرین کارت آمریکا ” تصمیم گرفتیم به صورت جزئی تر درباره آن به صحبت بپردازیم؛ به طور کلی این برنامه در سایت ویزای تنوع یا لاتاری آمریکا به شکل فرآیندی 10 مرحله ای توصیف شده که در ادامه این مقاله به بررسی کامل این فرآیند می پردازیم.

برنامه ویزای تنوع یا لاتاری گرین کارت آمریکا گروه بین المللی افق ماندگار
برنامه ویزای تنوع یا لاتاری گرین کارت آمریکا گروه بین المللی افق ماندگار

لاتاری از ثبت نام تا ورود به آمریکا

ورود به آمریکا از طریق لاتاری و دریافت گرین کارت رویای افراد بسیاری است که هر ساله به خاطر آن میلیون ها نفر از سراسر دنیا برای این موضوع ثبت نام و شانس خود را امتحان می کنند. در ادامه شما را با مراحل مختلف ثبت نام لاتاری 2026 تا ورود به آمریکا از طریق برنامه ویزای تنوع یا لاتاری گرین کارت آمریکا آشنا می کنیم.

گام اول: ارسال اطلاعات به سایت وزارت خارجه

هر سال زمان محدودی بین 4 الی 5 اکتبر تا پایان روز 7 نوامبر وجود دارد که طی این مدت می توانید برای برنامه ویزای لاتاری گرین کارت ، ثبت نام کنید. در ابتدای برنامه ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا ، وزارت امور خارجه هر ساله دستورالعمل های دقیقی را برای ورود به برنامه DV منتشر می کند. این دستورالعمل ها شامل تاریخ های دوره ثبت نام است که طی آن می توانید در این برنامه ثبت نام کنید.

تمامی ثبت نام ها، باید به صورت الکترونیکی انجام شود و متقاضیان با مراجعه به سایت Electronic Diversity Visa (E-DV) در طول زمان مشخص شده، برای ثبت نام اقدام کنند. ثبت نام با تاخیر یا از طریق پست قابل قبول نیست. هر فرد قانوناً فقط یک بار در هر دوره لاتاری اجازه ثبت نام دارد. وزارت امور خارجه، از تکنولوژی پیشرفته ای استفاده می کند تا افراد چند بار ثبت نام شده را شناسایی کند و اگر بیش از یک بار ثبت نام کرده باشید، در تمامی ثبت نام ها رد صلاحیت خواهید شد.

بعد از ارسال فرم کامل ثبت نام، صفحه تایید حاوی نام و شماره تاییدیه یا همان کد رهگیری مخصوص شما، نمایش داده خواهد شد. این صفحه را برای پیگیری های بعدی، چاپ کنید. حفظ کد رهگیری بسیار ضروری و مهم می باشد چرا که تنها راهی است که می توانید وضعیت ثبت نام خود را چک کنید و برای دستورالعمل های بعدی یا برنامه ریزی برای مصاحبه ویزا در صورتی که انتخاب شوید، به آن نیاز خواهید داشت.

اگر شخص دیگری به جز خود شما برایتان ثبت نام را انجام داد حتما کد رهگیری را برای پیگیری های بعدی از وی دریافت کنید.

گام دوم: نحوه انتخاب متقاضیان لاتاری گرین کارت

هر سال، وزارت امور خارجه آمریکا، به طور تصادفی، از بین متقاضیان ویزای تنوع و تمامی ثبت نامی ها، بر مبنای تخصیص ویزاهای در دسترس در هر منطقه و کشور، دست به انتخاب می زند. در تاریخ 4 ماه می 2024، نتایج لاتاری گرین کارت 2025 در سایت Electronic Diversity Visa (E-DV) آپدیت می شود تا تمامی افراد ثبت نام شده از نتایج لاتاری خود اطلاع پیدا کنند.

اگر کد رهگیری خود را گم کرده باشید، قادر به بررسی وضعیت ثبت نامی خود نیستید. وزارت امور خارجه آمریکا قادر نخواهد بود کد رهگیری را دوباره برای شما ارسال نماید.

لطفاً توجه داشته باشید: وزارت امور خارجه، نامه های مربوط به اعلام برنده شدن شما را پست نمی کند یا به افراد انتخاب شده، از طریق ایمیل اطلاع نخواهد داد. سفارت ها و کنسولگری های آمریکا، لیستی از برندگان را ارائه نمی کنند. بررسی وضعیت ثبت نام شده ها در وبسایت E-DV تنها ابزاری است که افراد انتخاب شده، می توانند از طریق آن از نتایج لاتاری گرین کارت مطلع شوند. بنابراین مراقب هرزنامه ها و ایمیل های تبلیغاتی باشید تا کسی از شما سوء استفاده نکند.

اگر ثبت نام شما پذیرفته شده باشد، به صفحه Confirmation یا تایید منتقل می شوید که سایر دستورالعمل ها از جمله اطلاعات مربوط به هزینه های مهاجرت به آمریکا را به شما ارائه می دهد. بررسی وضعیت ثبت نامی تنها راهی است که افراد ثبت نام شده می توانند از طریق آن از انتخاب شدن خود اطمینان یابند؛ وزارت امور خارجه آمریکا توصیه می کند برای بررسی وضعیت قبولی خود، شخصا وارد وبسایت شوید و به سایر افراد متکی نباشید.

گام سوم: تکمیل فرم DS-260 آمریکا و دانلود نمونه فرم

افرادی که در لاتاری برنده می شوند، باید فرم درخواست یا اپلیکیشن DS-260 را به صورت آنلاین و فوراً پر کنند تا جلسه مصاحبه آنها در سفارت یا کنسولگری آمریکا، هماهنگ و به آنها اطلاع رسانی شود.

لطفا توجه داشته باشید: وزارت امور خارجه آمریکا به هیچ عنوان به برندگان لاتاری ایمیلی ارسال نمی کند و در صورتی که از طریق سایت Electronic Diversity Visa (E-DV) متوجه برنده شدن خود شدید، برای فرآیندهای بعدی در برنامه ویزای مهاجرتی تنوع یا DV، باید گام های بعدی را هر چه سریعتر و قبل از مصاحبه سفارت با موفقیت کامل کنید تا جلسه مصاحبه برای شما تعیین و مشخص شود که آیا ویزا دریافت خواهید کرد یا خیر.

به خاطر داشته باشید، انتخاب شدن شما به معنی تضمین دریافت ویزا نیست. به منظور دریافت ویزای تنوع یا DV جهت مهاجرت به آمریکا، افراد منتخب باید تمامی مدارک مورد نیاز طبق قوانین ایالات متحده را ارائه دهند. این مدارک شامل ترجمه مدارک شناسایی یعنی شناسنامه و کارت ملی، پاسپورت، گواهی عدم سوء پیشینه، کارت پایان خدمت برای آقایان و تمکن مالی جهت یک سال زندگی برای فرد و اعضای همراه وی خواهد بود.

دقت داشته باشید نیازی به ارسال این مدارک به همراه فرم DS 260 نیست، اما هنگام پر کردن این فرم، اطلاعات شما باید مطابق با ترجمه رسمی مدارک اصلی شما باشد چون عدم مغایرت در اطلاعات مربوط به فرم و مدارک شما، می تواند باعث دردسر و حتی رد شدن شما در مصاحبه سفارت شود. هنگام مصاحبه سفارت، تمامی مدارک عنوان شده را همراه خود داشته باشید.

توجه: در بخشی از این فرم از شما خواسته شده حتما اسپانسر خود را مشخص نموده و آدرس وی در آمریکا را نیز در این فرم بنویسید. اگر اسپانسری مانند یکی از اعضای خانواده، دوستان و … دارید، که به وی اعتماد دارید و می تواند دریافت کننده کارت اقامت دائم شما در آینده باشد، حتما آدرس او را در این فرم بنویسید.

در غیر این صورت، یعنی اگر اسپانسر ندارید و خودتان تامین کننده هزینه هایتان هستید، مدارک و اسناد لازم که نشان دهنده تمکن مالی شما برای یک سال زندگی در آمریکاست را در جلسه مصاحبه همراه خود داشته باشید؛ چون هدف از انتخاب اسپانسر این است که دولت آمریکا اطمینان حاصل کند شما بار مالی برای وی نخواهید داشت.

برای شما مفید است: تکمیل فرم DS-260 آمریکا | گروه مهاجرتی افق ماندگار

دانلود نمونه فرم DS 260 برای آمریکا

گام چهارم: تایید صلاحیت متقاضیان

در برنامه ویزای تنوع یا DV، متقاضی اصلی باید حداقل مدرک دیپلم، یا معادل آن، یا دو سال سابقه کار که تحت قوانین ایالات متحده تعریف شده، داشته باشد.

اگر هیچ یک از دو مدرک بالا یعنی دیپلم و یا سابقه کاری را نداشته باشید، واجد شرایط شرکت در لاتاری نیستید. (فقط فرد متقاضی اصلی برنامه لاتاری باید حتماً این شرایط را داشته باشد. همسر و فرزندان شما نیازی به مدرک یا سابقه کار ندارند). اگر این شرایط را ندارید و در برنامه لاتاری شرکت می کنید در حالی که حداقل شرایط لازم برای شرکت در لاتاری را ندارید، هر گونه هزینه ای که در این مسیر برای اخذ ویزا پرداخت می کنید، غیر قابل برگشت خواهد بود.

تحصیلات دبیرستان: تحصیلات دبیرستان به معنی اتمام موفقیت آمیز دوره رسمی تحصیلات ابتدایی و متوسطه در مقایسه با دوره های 12 ساله در آمریکا ست. تنها دوره های رسمی تحصیلی این شرایط را دارند. گواهینامه های معادل مانند G.E.D. قابل قبول نیست.

تجربه کاری: اگر با تجربه کار واجد شرایط شرکت در لاتاری هستید، باید حداقل 2 سال تجربه در 5 سال گذشته و در شغلی که طبق تعریف وزارت کار ایالات متحده، حداقل به 2 سال تجربه یا آموزش نیاز دارد و در دسته بندی شغلی 4 یا 5 از مشاغل خاص SVP با رتبه 7 و بالاتر قرار داشته باشد، دارای تجربه باشید.

وزارت کار آمریکا، اطلاعاتی در رابطه با وظایف شغلی، دانش و مهارت ها، تحصیلات و آموزش و سایر خصوصیات شغلی در وبسایت https://www.onetonline.org ارائه کرده است. پایگاه داده این وبسایت، تجربیات کاری را در 5 حوزه شغلی، گروه بندی می کند و فقط 2 سال تجربه کاری در مشاغل لیست شده برای برنامه ویزای لاتاری، مورد نیاز است.

نحوه پیدا کردن مشاغل در سایت وزارت کار: مشاغل مورد تایید لاتاری در پایگاه داده وبسایت فوق، که زیرمجموعه وزارت کار آمریکاست، نشان داده شده است. زمانی که در وبسایت O*Net Online هستید، گام های زیر را دنبال کنید تا ببینید که آیا شغل شما واجد شرایط ویزای تنوع یا لاتاری هست یا خیر:

  • در بخش «Find Occupation»، «Job Family» را از منو انتخاب کنید.
  • سپس «Job Family» را مرور کنید. (به عنوان مثال، Architecture and Engineering را انتخاب کنید) و روی “GO” کلیک کنید.
  • در مرحله بعد روی لینک مربوط به شغل خاص خود کلیک کنید. (به عنوان مثال، Aerospace Engineers را انتخاب کنید. در پایین این خلاصه گزارش، برای مهندسان هوافضا، در بخش Job Zone، منطقه شغلی تعیین شده 4، محدوده SVP، 7.0 تا < 8.0 را خواهید یافت که به این معنی است در این مثال، یعنی Aerospace یا مهندسی هوافضا یک شغل واجد شرایط است.)

مجدداً تاکید می کنیم که اگر حداقل شرایط لازم از جمله تحصیلات یا تجربه کاری که توضیح داده شد، را ندارید یا اطلاعات نامعتبری را در مراحل ثبت نام خود وارد کردید، حتی در صورت انتخاب شدن در مرحله اولیه قرعه کشی لاتاری، واجد شرایط نخواهید بود. خطاهای مشابه ممکن است باعث شود واجد شرایط شرکت در برنامه ویزای لاتاری نباشید و هر نوع هزینه ای که برای درخواست ویزا پرداخت کنید، غیرقابل برگشت خواهد بود.

گام پنجم: ارسال درخواست ویزای مهاجرت به آمریکا و ثبت نام لاتاری

متقاضی اصلی و تمامی اعضای خانواده که برای برنامه ویزای تنوع درخواست می دهند باید فرم DS-260 را پر کنند. باید شماره پرونده لاتاری DV خود (Case Number) را در فرم آنلاین DS-260 خود وارد کنید تا به اطلاعات مربوط به خود و اعضای خانواده تان که در فرم ثبت نام لاتاری وارد کرده اید، دسترسی داشته باشید و امکان آپدیت این اطلاعات برایتان فراهم باشد.

اگر شرایط خانواده شما بعد از ثبت نام در برنامه لاتاری تغییر کرد، به عنوان مثال اگر ازدواج کردید یا صاحب فرزند شدید؛ باید اطلاعات اعضای خانواده جدید خود را در پرونده وارد کنید. (اعضای خانواده همسر یا فرزندان مجرد که تا قبل از ثبت نام برنامه لاتاری زیر 21 سال بوده اند را شامل می شود.) هنگام اضافه کردن اعضای خانواده به پرونده تان، لازم است مدارکی برای اثبات ارتباط با اعضای خانواده تان را نیز آپلود کنید.

نکته مهم: اگر همسر یا فرزندانی قبل از ثبت نام لاتاری داشته اید اما آنها را وارد فرم اصلی خود نکرده اید، چنین خطاهایی ممکن است به شما و اعضای خانواده شما آسیب بزند و واجد شرایط ویزای لاتاری نشوید. اگر همسر یا فرزندی را وارد فرم ثبت نام لاتاری خود نمایید که در زمان ثبت نام عضو رسمی خانواده شما نبوده، باز هم واجد شرایط دریافت ویزای لاتاری نخواهید بود.

همانطور که در پاراگراف قبلی عنوان شد، اگر شرایط خانواده شما بعد از ثبت نام فرم اصلی شما تغییر کرد، باید تمامی آنها را وارد نمایید و درخواست تمامی آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت. توجه: دقت کنید که باید صفحه تاییدیه حاوی شماره پرونده لاتاری خود موقع ثبت نام و بعد از برنده شدن را پرینت گرفته و برای جلسه مصاحبه همراه خود داشته باشید.

بهتر است بدانید KCC تنها می تواند در رابطه با بررسی فرم شما اطلاعاتی بدهد و بررسی اینکه شما یا اعضای خانواده تان واجد شرایط دریافت ویزای لاتاری هستید یا خیر، تماماً به تصمیم افسر ویزای کنسولگری که با شما مصاحبه می کند، بستگی دارد و وی می تواند در این رابطه تصمیم نهایی را اخذ نماید.

تماس با KCC: اگر لازم است با KCC تماس بگیرید، همیشه نام، تاریخ تولد و شماره پرونده خود را همانطور که در Entrant Status Check (ESC) یا بررسی وضعیت ثبت نام ظاهر شده، وارد کنید. شماره پرونده شما باید به صورت واضح در گوشه بالای سمت راست ایمیل یا در Subject line ایمیل شما نوشته شود.

KCC استعلام ها را فقط از طریق ایمیل دریافت می کند. به هیچ عنوان مدارک چاپی یا نامه ها را به مرکز کنسولگری کنتاکی ارسال نکنید. تمامی مدارک چاپی یا نامه های دریافتی منهدم می شوند. آدرس ایمیل KCC برای درخواست های ویزای لاتاری KCCDV@state.gov می باشد. دقت کنید برای ثبت نام به هیچ عنوان نیازی به ارسال مدارک به این ایمیل نیست.

تا اینجا در رابطه با 5 گام ابتدایی از مراحل ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا صحبت کردیم که شامل: 1ـ ارسال اطلاعات 2ـ انتخاب متقاضیان 3ـ تایید صلاحیت (در صورت انتخاب در برنامه ویزای تنوع) 4ـ حداقل شرایط مورد نیاز برای ثبت نام 5ـ ارسال درخواست ویزای مهاجرت و ثبت نام بود.

در ادامه این مقاله در رابطه با یکی دیگر از گام های مهم پس از انتخاب اولیه شما در برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا، اطلاعاتی در اختیار شما قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.

گام ششم: ارسال مدارک تکمیلی لاتاری

قابل توجه پذیرفته شدگان لاتاری 2025: تا اطلاع ثانوی، برگزیدگان DV ملزم به ارائه اسناد پشتیبانی به KCC برای سال مالی 2025 (DV-2025) به بعد نیستند. افراد انتخاب شده همچنان باید فرم درخواست DS-260 را ارسال کنند. برای اطلاعات بیشتر به به‌روز رسانی ویزای تنوع 2025 مراجعه کنید.

بعد از اینکه KCC فرم های درخواست DS-260 را از شما و اعضای همراه خانواده شما دریافت و پردازش کرد، دستورالعمل هایی درباره چگونگی ارسال مدارک تکمیلی مورد نیاز دریافت خواهید کرد. مصاحبه شما تا زمانی که نسخه اسکن شده تمامی مدارک تکمیلی مورد نیاز را با توجه به راهنمایی که در ادامه می آید دریافت نکند، برنامه ریزی نخواهد شد.

اگر نتوانید مدارک لازم را آماده ارائه کنید، توضیحی در رابطه با دلایل این موضوع ارائه دهید و به مدارک به صورت jpeg (JPG) یا با فرمت pdf به ایمیل KCCDVDocuments@state.gov همراه با شماره پرونده در subject line ارسال کنید. فقط به خاطر داشته باشید که اصل مدارک را همراه خود به جلسه مصاحبه با افسر کنسولگری بیاورید؛ توصیه می شود این پروسه را هر چه سریعتر انجام دهید.

متقاضی و هر یک از اعضای خانواده که وی را در آمریکا همراهی می کنند، باید نسخه های اسکن شده و هر نوع ترجمه مورد نیاز از مدارک اصلی یا نسخه های تایید شده مدارک لیست شده در ادامه این مطلب را، از یک اداره، مرجع یا نهاد صادرکننده در کشورتان ارسال نمایید. لازم است اصل مدارک را در جلسه مصاحبه ویزا در سفارت یا کنسولگری آمریکا همراه با هر ترجمه ای که مورد نیاز است، همراه خود داشته باشند.

مدارک مورد نیاز برای برندگان لاتاری

اطلاعات زیر را بازبینی کنید تا از نوع مدارکی که لازم است همراه خود بیاورید، اطلاع یابید. KCC بعد از اینکه فرم DS-260 را برای خود و اعضای خانواده تان ارسال کردید، دستورالعمل هایی در رابطه با نحوه اسکن و ایمیل مدرک و ترجمه های مورد نیاز برای شما ارسال خواهد نمود. جلسه مصاحبه ویزای شما تا زمانی که KCC تمامی مدارک تکمیلی را دریافت و مورد بازبینی قرار ندهد، هماهنگ نخواهد شد.

اصل مدارک را با خود به جلسه مصاحبه سفارت یا کنسولگری آمریکا خواهید برد. لطفاً هیچگونه مدرکی به مرکز کنسولگری کنتاکی یا KCC پست نکنید. همانطور که قبلا گفته شد، تمامی مدارک و نامه های اداری پست شده منهدم خواهد شد.

شناسنامه: هر متقاضی باید گواهی تولد یا شناسنامه خود که توسط متولی رسمی سوابق تولد در کشور محل تولدش صادر شده و تاریخ، محل تولد و والدین متقاضی را نشان می دهد، ارسال نماید.

نکته مهم: باید فرم طولانی گواهی اصلی تولد را ارسال نمایید، فرم کوتاه پذیرفته نمی شود.

گواهی تولد غیرقابل دستیابی: برخی از سوابق تولد ممکن است قابل دریافت نباشند، به عنوان مثال:

  • تولد متقاضی هیچوقت رسماً ثبت نشده
  • سوابق تولد متقاضی نابود شده
  • مقام دولتی مناسب، گواهی تولد صادر نخواهد کرد.

در این موارد، لطفاً یک بیانیه تأیید شده از مقام دولتی مربوطه دریافت کنید که دلیل آن در دسترس نبودن پرونده تولد متقاضی ذکر شده باشد. با اظهارنامه گواهی شده که قید نماید متقاضی باید مدارک دیگری ارائه دهد. مثلا: حکم فرزندخواندگی برای فرزندخوانده. سوگند نامه یکی از بستگان نزدیک، ترجیحاً مادر متقاضی، با ذکر تاریخ و محل تولد، نام پدر و مادر و نام خانوادگی مادر.

تبصره: سوگندنامه باید قبل از مقامی که مجاز به ادای سوگند یا تصدیق است، به عمل آید.

پرونده دادگاه و زندان: متقاضیانی که به ارتکاب جرمی محکوم شده اند، بدون توجه به این که ممکن است متعاقباً از عفو، یا سایر اعمال عفو بهره مند شده باشند، باید یک نسخه تایید شده از هر پرونده دادگاه و هر سابقه زندان ارائه کنند.

سوابق دادگاه باید شامل موارد زیر باشد:

  • اطلاعات کامل در مورد شرایط مربوط به جرمی که متقاضی به آن محکوم شده است
  • رسیدگی به پرونده از جمله مجازات یا جزای نقدی تعیین شده دیگر.

سوابق نظامی: افرادی که در نیروی نظامی هر کشوری خدمت کرده اند باید یک کپی از سوابق نظامی خود را ارسال نمایند.

توجه داشته باشید که سوابق نظامی از کشورهای مشخصی در دسترس نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به سایت DV lottery مراجعه کنید.

گواهی پلیس:

  • متقاضیان باید گواهی پلیس را ارسال نمایند.
  • هر متقاضی 16 سال و بالاتر باید تمامی گواهی های پلیس مورد نیاز را ارسال نماید.

آنچه متقاضی باید ارسال نماید: متقاضی باید گواهی های پلیس که بر اساس شرایط زیر باشد را ارسال نماید. گواهی پلیس باید:

  • تمامی مدت زمانی که متقاضی در آن منطقه اقامت داشته را پوشش دهد.
  • توسط مقام پلیس مربوطه صادر شده باشد.
  • حاوی اطلاعات مربوط به سوابق دستگیری، دلایل آن و نحوه رسیدگی به هر پرونده ای که سابقه آن وجود دارد، باشد.

نحوه دریافت گواهی پلیس:

  • مشخص کنید متقاضی از چه کشوری می خواهد گواهی پلیس را اخذ نماید. جدول زیر در تعیین اینکه متقاضی از کجا باید گواهی پلیس را دریافت کند، به شما کمک خواهد کرد. توجه کنید: ساکنان فعلی و سابق ایالات متحده نباید هیچ گواهی پلیسی که اقامت آنها در ایالات متحده را پوشش می دهد، دریافت کنند.
  • با مقامات پلیس مربوطه تماس بگیرید. انتخاب کشور مناسب از صفحه Reciprocity by Country اطلاعات بیشتری در مورد نحوه دریافت گواهی پلیس در اختیار شما قرار می دهد.

نکته مهم درباره گواهی های پلیس: صفحات Reciprocity by Country نشان می دهد که آیا مقامات پلیس یک کشور به ارائه فرم خاص درخواست گواهی پلیس نیاز دارند یا خیر. برخی از کشورها ممکن است برای درخواست صحیح و دریافت گواهی (های) پلیس مربوطه، به ارائه فرم های خاص درخواست گواهی پلیس نیاز داشته باشند. گواهی پلیس از برخی کشورها در دسترس نیست. اطلاعات دقیق تر به صورت آنلاین در صفحه سایت Reciprocity by Country در دسترس است.

اگر 16 سال و بیشتر هستید، باید گواهی پلیس را از موقعیت های مکانی زیر ارائه دهید:

از …و…بنابراین متقاضی به گواهی پلیس از مکان های زیر نیاز دارد:
کشور محل تابعیت اگر بیش از 6 ماه در آنجا اقامت داشته باشد16 سال و بیشتر داشته باشدمقامات پلیس آن محل
کشور محل اقامت فعلی (اگر با ملیت متفاوت باشد) اگر بیش از 6 ماه در آنجا اقامت داشته باشددر آن زمان 16 سال یا بیشتر باشدمقامات پلیس آن محل
هر کشور یا کشورهای قبلی اقامت اگر بیش از 12 ماه در آنجا اقامت داشته باشددر آن زمان 16 سال یا بیشتر باشدمقامات پلیس آن محل
هر کشوری که به هر دلیلی دستگیر شده باشد، صرف نظر از اینکه چه مدت در آنجا زندگی کرده استدر آن زمان هر سنی داشتهمقامات پلیس از محل دستگیری

توجه: مقیمان فعلی و سابق ایالات متحده نیازی به ارسال هیچگونه گواهی پلیس ندارند.

مهم: گواهی پلیس بعد از دو سال منقضی می شود، مگر اینکه گواهی از کشور محل اقامت قبلی شما صادر شده باشد و از زمان صدور گواهی پلیس به آنجا مراجعه نکرده باشید. اگر در زمان مصاحبه، سه مورد زیر همگی درست باشد، باید گواهی پلیس جدید را برای مصاحبه ویزای خود بیاورید:

  • بالای 16 سال دارید.
  • گواهی پلیس بیشتر از 2 سال پیش دریافت شده باشد.
  • هنوز در کشور صادرکننده گواهی زندگی می کنید.

برای دستورالعمل‌های خاص هر کشور در مورد نحوه دریافت گواهی پلیس، بخش اسناد کشور را در Reciprocity by Country بررسی کنید.

گواهینامه های پلیس غیر قابل دریافت:

اگر گواهی پلیس شما طبق دستورالعمل های خاص هر کشور که در بالا اشاره شد، در دسترس نیست، نیازی به ارائه آن ندارید. اگر به دلیل دیگری نمی توانید گواهی پلیس دریافت کنید، لطفاً در هنگام ارائه سایر مدارک خود توضیحات کتبی ارائه دهید.

کپی پاسپورت معتبر از صفحه اطلاعات هویتی یا بیوگرافی

شما و هر یک از اعضای خانواده که همراه شماست، باید کپی صفحه اطلاعات بیوگرافی آخرین پاسپورت معتبر خود را ارسال نمایید. صفحه اطلاعات بیوگرافی، صفحه ای است که حاوی عکس، نام، تاریخ و محل تولد شماست.

  • کپی صفحه اطلاعات بیوگرافی پاسپورت خود را به KCC ارسال کنید.
  • اصل پاسپورت خود به همراه کپی صفحه اطلاعات بیوگرافی را به جلسه مصاحبه ویزا در سفارت یا کنسولگری آمریکا ببرید.

مهم: اصل پاسپورت خود را به KCC ارسال نکنید چون برای سفر به آن نیاز دارید.

 

سایر دستورالعمل های سفارت یا کنسولگری آمریکا درباره لاتاری

مدارک شخصی و ملی با توجه به در دسترس بودن ممکن است از شهری به شهر دیگر متفاوت باشند. همچنین ممکن است دستورالعمل های دیگری برای اخذ مدارک مشخصی یا سایر مدارک مورد نیاز و با توجه به سفارت یا کنسولگری آمریکا که در آن اپلای خواهید کرد، در یک کشور خاص وجود داشته باشد. سفارت یا کنسولگری که در آن اپلای خواهید کرد را انتخاب کنید تا سایر شرایط مورد نیاز برای شما مشخص شود.

لطفاً توجه داشته باشید که بخشی از اطلاعات موجود در این دستورالعمل ها ممکن است برای طبقه بندی ویزاهای مهاجرتی به غیر از ویزاهای لاتاری استفاده شوند. اگر پرسشی درباره اطلاعات خاص هر کشور دارید، لطفاً با سفارت یا کنسولگری که درخواست ویزای خود را برای آن می فرستید، تماس بگیرید.

تا اینجا در رابطه با ارسال مدارک تکمیلی قبل از مصاحبه در سفارت آمریکا، صحبت کردیم. یکی از مهمترین فرم هایی که باید تکمیل و ارسال شود، فرم درخواست یا اپلیکیشن DS-260 برای شما و اعضای خانواده تان که اطلاعاتشان به عنوان زیرمجموعه شما ثبت شده، می باشد. سایر مدارک شامل شناسنامه، گواهی پلیس، پرونده دادگاه و زندان، سوابق نظامی، کپی صفحه اطلاعات پاسپورت معتبر و … است که قبل از سفر به کنسولگری یا سفارت آمریکا برای مصاحبه، باید حتما این موارد را آماده و ارسال نمایید. در ادامه در رابطه با سایر گام های مربوط به ثبت نام لاتاری با شما صحبت خواهیم کرد.

گام هفتم: مصاحبه لاتاری آمریکا

بعد از اینکه KCC، فرم تکمیل شده DS-260 شما را بررسی کرد، ممکن است از KCC ایمیلی دریافت کنید که به شما اطلاع می دهد مصاحبه ای در سفارت یا کنسولگری که در فرم DS-260 خود انتخاب کرده اید، خواهید داشت. این ایمیل راهنمای شما برای ورود به Entrant Status Check در وبسایت Electronic Diversity Visa (E-DV) خواهد بود که از کد رهگیری ثبت نام لاتاری شما استفاده می شود تا تاریخ، زمان و موقعیت مکانی مصاحبه شما را نشان دهد.

این اطلاعات را چاپ کنید و همراه خود در جلسه مصاحبه داشته باشید. لازم است که شما و اعضای خانواده تان که مشخصات آنها در فرم ثبت نام لاتاری، درج شده، در جلسه مصاحبه حضور داشته باشید.

توجه: فقط زمانی و در صورتی که شماره ویزا برای شما موجود باشد برای جلسه مصاحبه شما، برنامه ریزی و هماهنگی انجام می شود. تخصیص شماره ویزا بر اساس مقررات قانون مهاجرت و ملیت (INA) تعیین می شود که تعداد ویزاهای مهاجرتی لاتاری موجود در هر سال را تعیین می کند.

تعداد کل ویزاهای تنوع بر اساس دسته ویزا و منطقه جهان تخصیص می یابد. با صدور ویزاهای موجود، تخصیص ها به صورت ماهانه بازنگری می شوند. هر ماه وزارت امور خارجه آمریکا، بولتن ویزا را منتشر می کند که حاوی اطلاعات مهمی در مورد تخصیص به روز شده و احتمال در دسترس بودن شماره ویزای لاتاری است. هر کسی می‌ تواند با کلیک بر روی بولتن ویزا، آخرین اطلاعات به ‌روز شده را مشاهده کند.

فرم تکمیل شده DS-260 شما توسط سفارت یا کنسولگری ایالات متحده که در آنجا با شما مصاحبه می شود در دسترس خواهد بود. شما نیازی به پر کردن درخواست جدید ندارید.

نکته مهم مورد توجه متقاضیان گرین کارت آمریکا

بر اساس قانون ایالات متحده، هر کسی که برای ویزا درخواست می دهد، واجد شرایط ورود به آمریکا نیست. دلایل متعددی وجود دارد که چرا یک نفر ممکن است شرایط دریافت ویزا را نداشته باشد. شرایط هر پرونده متفاوت است. ویزاهای تایید شده عموماً در روز مصاحبه در دسترس نخواهند بود.

توجه داشته باشید تا زمانی که ویزای مهاجرت خود را دریافت نکرده اید، شروع به فروش املاک، خانه، ماشین یا استعفا از شغل و یا خرید بلیط هواپیما و پیش نیازهای سفر نکنید.

 

گام هشتم: آماده شدن برای مصاحبه لاتاری

تمامی متقاضیان ـ لطفاً اطلاعات زیر را با دقت بخوانید. اگر تمامی مدارک مورد نیاز را به همراه خود به جلسه مصاحبه نیاورید، پرونده شما به تعویق خواهد افتاد یا رد خواهد شد. باید برای مصاحبه با دقت و کاملاً آماده شوید. عدم آمادگی کامل برای مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده می تواند منجر به تاخیر یا رد درخواست ویزای شما شود.

پس از اینکه از مصاحبه برنامه ریزی شده خود مطلع شدید، باید اقدامات مهم زیر را قبل از تاریخ مصاحبه انجام دهید:

  • با دقت تمامی اطلاعات خود در بخش “بررسی وضعیت فرد ثبت نامی” در وبسایت E-DV را بررسی کنید و به تاریخ، زمان و مکان مصاحبه ویزای مهاجرتی خود توجه داشته باشید.
  • دستورالعمل های مصاحبه کنسولگری یا سفارت آمریکا را بخوانید.

ممکن است دستورالعمل های دیگری توسط سفارت یا کنسولگری آمریکا که قرار است شما در آنجا مصاحبه خود را انجام دهید، ارائه شده باشد؛ لطفاً تمامی این موارد را با دقت بررسی کنید. برای دیدن این اطلاعات، در وبسایت لاتاری، کنسولگری یا سفارتی که می خواهید در آنجا مصاحبه شوید را انتخاب کنید.

لطفاً توجه داشته باشید که بخشی از اطلاعات وارد شده در این دستورالعمل ها ممکن است در دسته بندی ویزای مهاجرتی باشند نه ویزای تنوع. چنانچه سوالاتی درباره اطلاعات کشور خاصی دارید با سفارت یا کنسولگری که ویزای خود را از طریق آن اپلای خواهید کرد، تماس بگیرید.

هماهنگی و تکمیل آزمایشات پزشکی برای مصاحبه لاتاری

شما و هر یک از اعضای خانواده تان که برای ویزا درخواست داده اید، باید یک قرار ملاقات پزشکی با پزشک مورد تایید سفارت در کشوری که در آن مصاحبه خواهید کرد، تعیین کنید. باید آزمایشات پزشکی خود را همراه با هر نوع واکسیناسیونی که مورد نیاز است، قبل از تاریخ تعیین شده مصاحبه ویزا، به انجام رسانید.

زمانی که آزمایش پزشکی شما کامل شد، اگر به شما پاکت معاینه پزشکی داده شد، باید آن را مهر و موم شده (باز نشده) به مصاحبه ویزای خود بیاورید. تعدادی از پزشکان نتایج آزمایشات پزشکی را مستقیماً به سفارت یا کنسولگری ارسال می کنند.

لیستی از پزشکان تایید شده سفارت یا کنسولگری که برای آن درخواست می دهید در سایت لاتاری ارائه شده است. باید با یک پزشک تماس بگیرید و وقت ملاقات خود را تنظیم کنید. سفارت یا کنسولگری این کار را برای شما انجام نخواهد داد. توضیح دهید که این آزمایش برای درخواست ویزای مهاجرتی است و به پزشک تاریخ جلسه مصاحبه را اطلاع دهید. پزشک هزینه آزمایشات را به شما خواهد گفت.

  • عکس ها و تمامی مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید

هر متقاضی لاتاری باید 2 عکس مشابه با هم به جلسه مصاحبه بیاورد. لطفاً اطلاعات جزئی درباره شرایط عکس را در سایت لاتاری مطالعه کنید تا مطمئن شوید که عکس های شما قابل قبول خواهد بود.

مدارک مورد نیاز جلسه مصاحبه سفارت آمریکا برای لاتاری

هر متقاضی باید موارد زیر را ارائه دهد:

  • اطلاعات چاپ شده از قرار ملاقات Entrant Status Check در وب سایت E-DV.
  • صفحه تاییدیه یا کد رهگیری DS-260: می توانید این کد رهگیری را از مرکز درخواست الکترونیکی کنسولی یا Consular Electronic Application Center هر زمان بعد از تکمیل درخواست DS-260 خود چاپ کنید.
  • پاسپورت (ها) که برای 6 ماه پس از تاریخ مورد نظر ورود به ایالات متحده برای شما و هر یک از اعضای خانواده شما که برای ویزا درخواست داده اید، معتبر هستند.
  • اصل مدارک یا نسخه های تایید شده مدارک که به KCC ارسال شود. یک نسخه از هر مدرک که به KCC به عنوان بخشی از فرآیند تعیین صلاحیت مصاحبه ارسال نشده است، همراه داشته باشید. باید آماده ارائه موارد زیر باشید: شواهدی مبنی بر تحصیلات یا تجربه کاری مورد نیاز DV؛ متقاضی ویزای لاتاری باید تحصیلات دیپلم یا معادل آن یا 2 سال تجربه کاری در 5 سال گذشته داشته باشد.

تحصیلات: در مصاحبه با سفارت یا کنسولگری آمریکا مدارک تحصیلی خود را ارائه دهید، گواهی معادل دیپلم آمریکا، ریزنمرات دبیرستان یا سایر مدارکی که توسط شخص مسئول یا سازمان مربوطه صادر شده و نشان دهنده دوره تمام شده دیپلم شماست. منتخب ویزای لاتاری باید تحصیلات ابتدایی و متوسطه 12 ساله در آمریکا یا دوره معادل آن در کشوری دیگر را داشته باشد که به خودی خود برای درخواست پذیرش کالج برای یک دانشجوی واجد شرایط کافی است. موارد زیر قابل قبول نیست:

  • گواهی های معادل مانند E.D قابل قبول نیستند.
  • مدارک حرفه ای که مبنایی برای تحصیلات آکادمیک بیشتر در نظر گرفته نمی شوند، معادل تحصیلات دبیرستانی ایالات متحده در نظر گرفته نخواهند شد.

تجربه کاری: مدارکی که نشان دهنده 2 سال تجربه کاری در 5 سال گذشته باشد بلافاصله قبل از درخواست خود، به سفارت یا کنسولگری آمریکا که وقت مصاحبه شما در آن تنظیم شده، ارسال کنید. تجربه کاری باید در شغلی باشد که بنا به تعریف پایگاه داده آنلاین O*Net وزارت کار آمریکا، حداقل به دو سال آموزش یا تجربه نیاز دارد و در دسته مشاغل حوزه 4 یا 5 SVP قرار گرفته باشد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به وبسایت لاتاری مراجعه کنید.

اسناد اخراج: متقاضیانی که اخیراً با هزینه دولت از آمریکا اخراج شده اند باید فرم Form I-212 را دریافت، اجازه درخواست مجدد پس از اخراج را از خدمات مهاجرت و شهروندی آمریکا یا USCIS اپلای و دستورالعمل های مندرج در آن فرم را دنبال کنند.

اسناد ازدواج: متقاضیان متاهل باید اصل گواهی ازدواج یا نسخه تایید شده آن را که دارای مهر یا مهر مناسب از مرجع صادر کننده باشد، دریافت کنند.

توجه: گواهی های ازدواج از کشورهای مشخصی در دسترس نیست، برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت لاتاری مراجعه نمایید.

اسناد طلاق: متقاضیانی که قبلاً ازدواج کرده اند باید مدرکی مبنی بر خاتمه هر ازدواج قبلی ارائه دهند. اسناد ارائه شده به سفارت یا کنسولگری آمریکا باید به شکل اسناد اصلی صادر شده توسط مقام صلاحیت دار، یا نسخه های تایید شده دارای مهر یا مهر مناسب مرجع صادر کننده باشد، مانند:

  • حکم طلاق قطعی
  • گواهی فوت
  • اوراق ابطال

اسناد حضانت: برای فرزند خوانده، والدین باید موارد زیر را ارائه دهند:

  • نسخه تایید شده حکم فرزند خواندگی؛
  • حکم حضانت قانونی در صورتی که حضانت قبل از فرزند خواندگی صورت گرفته باشد.
  • بیانیه ای که تاریخ ها و مکان هایی را نشان می دهد که کودک با والدین در آنجا اقامت داشته است.
  • اگر کودک در سن 16 یا 17 سالگی به فرزندخواندگی پذیرفته شده است، شواهدی مبنی بر این که کودک همراه با یک خواهر یا برادر طبیعی زیر 16 سال توسط همان والدین به فرزندخواندگی پذیرفته شده یا پس از آن به فرزندخواندگی پذیرفته شده اند.

هزینه ثبت نام لاتاری 2026

قبل از مصاحبه، هر متقاضی باید هزینه ویزای لاتاری را پرداخت کند. این هزینه برای هر فرد 330 دلار آمریکا است؛ این مبلغ غیر قابل برگشت است چه ویزا صادر شود یا خیر. روش های پرداخت هزینه بین سفارتخانه ها و کنسولگری های مختلف ایالات متحده متفاوت است. در بیشتر مکان‌ها، باید با پیروی از دستورالعمل‌های سفارت یا کنسولگری ایالات متحده که در آنجا مصاحبه می‌کنید، هزینه‌های خود را قبل از تاریخ و زمان مصاحبه پرداخت کنید.

چند سفارتخانه و کنسولگری ایالات متحده در زمان مصاحبه شما هزینه ها را در بخش کنسولی جمع آوری می کنند. اطمینان حاصل کنید که دستورالعمل های خاص سفارت یا کنسولگری ایالات متحده را که در آن مصاحبه خواهید کرد، بررسی کرده اید تا بتوانید مراحل را به شکلی مناسب دنبال کنید.

هزینه‌های دیگری ممکن است برای سایر بخش‌های فرآیند اعمال شود، مانند هزینه‌های معاینه پزشکی، یا هزینه‌های دولت محلی برای دریافت نسخه‌های تایید شده از سوابق.

تا اینجا سعی کردیم در رابطه با مراحل مختلف برنامه ویزای لاتاری که مورد سوال مخاطبان زیادی بود، صحبت کنیم. در ادامه این مقاله در رابطه با مصاحبه برای لاتاری گرین کارت، اینکه چه کسانی واجد شرایط شرکت در مصاحبه لاتاری هستند، مدارکی که باید  در جلسه مصاحبه همراه خود داشته باشید، و اینکه مراحل بعد از مصاحبه چیست، توضیحاتی ارائه کرده ایم. امیدواریم مفید واقع شود. با ما همراه باشید.

گام نهم: مصاحبه متقاضی لاتاری گرین کارت آمریکا

قبل از مصاحبه، مطمئن شوید که از دستورالعمل های آمادگی برای مصاحبه کنسولگری یا سفارت پیروی کرده اید. در تاریخ و زمان تنظیم شده روز مصاحبه، به سفارت یا کنسولگری آمریکا بروید. یک افسر کنسولگری با شما (و اعضای خانواده تان که زیر مجموعه شما هستند) مصاحبه خواهد کرد و مشخص می کند که آیا واجد دریافت ویزای مهاجرت هستید یا خیر. به عنوان بخشی از فرآِیند مصاحبه، اسکن اثر انگشت دیجیتال بدون جوهر از شما گرفته خواهد شد.

سوالات متداول ویزای لاتاری گرین کارت آمریکا

در این بخش به سوالات متداول اغلب متقاضیان شرکت در قرعه کشی لاتاری گرین کارت آمریکا مخصوصا در سال 2026 پرداخته می شود. احتمالا پاسخ پرسش های خود را در ادامه دریافت خواهید کرد. در صورت تمایل با شماره های 05131071 و 09120920268 تماس حاصل فرمایید.

چه کسی باید در مصاحبه لاتاری آمریکا شرکت کند؟

شما، همسر شما و هر فرزند مجرد واجد شرایط شما که همراهتان مهاجرت می کند، باید در این مصاحبه شرکت کند. اگر همسر و/ یا فرزندان مجرد واجد شرایطتان در تاریخ دیگری و به صورت جدا از شما سفر خواهند کرد، نیازی به حضور آنها در جلسه مصاحبه نیست و قرار مصاحبه جداگانه ای برای آنها تنظیم خواهد شد. باید با سفارت یا کنسولگری آمریکا مستقیما تماس بگیرید تا اگر نیاز باشد مصاحبه جداگانه ای، برای شما ترتیب داده شود.

چه مدارکی با خودم به جلسه مصاحبه لاتاری بیاورم؟

  • نامه مربوط به جلسه مصاحبه که از سایت ویزا لاتاری پرینت گرفته اید.
  • صفحه تاییدیه فرم DS-260: می توانید این صفحه را از مرکز درخواست الکترونیک کنسولی هر زمان بعد از تکمیل فرم DS-260 خود چاپ کنید.
  • پاسپورت: برای هر متقاضی، گذرنامه منقضی نشده با اعتبار شش ماه پس از تاریخ مورد نظر ورود به ایالات متحده.
  • عکس : 2 عکس رنگی مشابه برای هر متقاضی. عکس ها باید از استانداردهای مربوط به شرایط عکس که در وبسایت لاتاری اعلام شده اند، پیروی کنند.
  • نتایج آزمایشات پزشکی: اگر پزشک پانل پاکت های مهر و موم شده حاوی نتایج معاینه پزشکی هر متقاضی را به شما داد، لطفاً آن پاکت های باز نشده را بیاورید. برخی از پزشکان نتایج معاینه پزشکی را مستقیماً به سفارت یا کنسولگری ایالات متحده ارسال می کنند. برای اطلاعات بیشتر، صفحه “آماده شدن برای مصاحبه” در وبسایت لاتاری را مرور کنید.
  • مدارک تکمیلی و اصل: نسخه تایید شده یا اصل تمامی مدارک خود و اعضای خانواده تان که به KCC ارسال کرده اید را برای درخواست ویزا همراه خود بیاورید. ممکن است نیاز به ارائه مدارک مربوط به کار و تحصیل، گواهی ازدواج، طلاق و اسناد مربوط به حضانت باشد. اگر سند جدیدی دارید که به KCC ارسال نکرده اید، هر دو نسخه اصل و کپی آن را همراه خود بیاورید. مدارک اصل شما زمانی که مصاحبه به اتمام برسد، به شما بازگردانده می شوند. نسخه کپی مدارک شما در سفارت باقی خواهد ماند.
  • ترجمه های انگلیسی: اگر مدارک به ترجمه انگلیسی نیاز داشته باشند، باید ترجمه تایید شده را اخذ و در روز مصاحبه آنها را ارائه دهید.
  • هزینه ویزا: اگر قبل از مصاحبه هزینه های ویزا را پرداخت نکرده اید، باید قبل از صحبت با افسر کنسولگری آنها را پرداخت کنید.

در چه صورت باید جلسه مصاحبه لاتاری را مجددا برنامه ریزی کنم؟

اگر نتوانید در روزی که برای مصاحبه شما تعیین شده، حضور یابید، باید هر چه سریعتر با سفارت یا کنسولگری آمریکا تماس بگیرید. طبق قانون آمریکا، تمامی ویزاهای تنوع برای یک سال مالی باید قبل از 30 سپتامبر صادر شوند. ویزاهای در دسترس برای برخی کشورها و مناطق ممکن است تا قبل از آن تاریخ استفاده شود. اگر برای جلسه مصاحبه خود تاخیر داشته باشید، ممکن است فرصت مهاجرت با درخواست ویزای لاتاری را از دست بدهید.

مایلم همسر و فرزندان من بعد از مهاجرت در آمریکا به من ملحق شوند، آیا این امکان وجود دارد؟

بله، اما به خاطر داشته باشید همانطور که قبلا عنوان شد تمامی ویزاهای تنوع برای یک سال مالی باید تا قبل از 30 سپتامبر صادر شوند و ویزاهای در دسترس برای برخی کشورها و مناطق ممکن است تا قبل از آن تاریخ استفاده شوند.

اگر همسر و فرزندان شما در دریافت ویزاهایشان تاخیر داشته باشند، ممکن است فرصت خود برای مهاجرت بر مبنای درخواست ویزای تنوع را از دست بدهند. اگر این اتفاق رخ داد، شما باید دادخواستی تنظیم کنید تا خانواده خود را در تاریخ دیگری به آمریکا بیاورید. اگر آنها برای ویزاهای تنوع تا قبل از 30 سپتامبر اقدام نکنند، همسر و فرزندانتان ممکن است مجبور شوند تا سالها منتظر بمانند تا به شما ملحق شوند.

اگر در ثبت نام اصلی من مشخصات همسر و فرزند وارد نشده باشد، می توانم در ثبت نام اصلی مشخصات آنها را وارد کنم؟

اگر ازدواج کرده اید یا بعد از ارسال مدارک ثبت نامی صاحب فرزندی شدید یا فرزندی را به سرپرستی گرفتید، می توانید اطلاعات آنها را وارد پرونده خود کنید و احتمالا واجد شرایط دریافت ویزای تنوع هستند.

اگر قبل از ثبت نام در برنامه لاتاری، ازدواج کرده اید یا دارای فرزند هستید، و موفق به درج اطلاعات اعضای خانواده خود در فرم ثبت نام اصلی نشدید، پرونده شما واجد شرایط این موضوع نخواهد بود. نه شما و نه اعضای خانواده تان ویزا دریافت نخواهید کرد و هزینه پرداختی از جانب شما، قابل برگشت نیست.

فرزند من به زودی 21 سال تمام می شود، آیا در پرونده لاتاری به من وابسته است؟

فرزندان به طور کلی باید مجرد یا زیر 21 سال باشند تا  به عنوان متقاضی زیرمجموعه شما واجد شرایط باشند. همچنین، به طور کلی باید زمانی که وارد خاک آمریکا می شوند زیر 21 سال باشند تا بتوانند از ویزای خود استفاده کنند.

اگر فرزندی دارید که به زودی 21 ساله می شود، باید فورا با سفارت یا کنسولگری آمریکا که برای مصاحبه به آنجا دعوت شده اید، تماس گرفته و این موضوع را مطرح کنید. سفارت یا کنسولگری آمریکا تصمیم می گیرد که آیا جلسه دیگری مورد نیاز است یا خیر. اگر فرزند شما دیگر واجد شرایط مهاجرت به همراه شما بر مبنای سنش نبود، باید دادخواست جداگانه ای برای فرزندتان بعد از مهاجرت شما تنظیم شود. ممکن است قبل از اینکه فرزند شما واجد شرایط ویزا شود، تاخیر قابل توجهی وجود داشته باشد.

 

گام دهم: بعد از مصاحبه لاتاری

در انتهای مصاحبه ویزا در سفارت یا کنسولگری آمریکا، افسر کنسولگری به شما اطلاع می دهد که آیا درخواست ویزای شما تایید یا رد شده است.

تایید ویزای گرین کارت

هنگامی که ویزا تایید شود، به شما اطلاع داده می شود که پاسپورت و ویزا چگونه به شما برگشت داده خواهد شد.

رد ویزای گرین کارت

اگر ویزا رد شد، به شما اطلاع داده می شود که چرا واجد شرایط دریافت ویزا نیستید. در سایت لاتاری، اطلاعات بیشتری درباره دلایل رد ویزاهای لاتاری و جزئیات بیشتر در دسترس است.

توجه: تعدادی از درخواست های ویزای ریجکت شده، ممکن است به پردازش اداری بیشتری نیاز داشته باشند که این موارد نیز توسط افسر کنسولگری به اطلاع متقاضی می رسد. در صورت وجود هر گونه اشتباه املایی، فورا با سفارت یا کنسولگری تماس بگیرید.

بسته مهر و موم شده مهاجر آمریکا از طریق لاتاری

یک بسته مهر و موم شده حاوی اسنادی دریافت خواهید کرد که باید به محض ورود به ایالات متحده به گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده (CBP) در یک ورودی (اغلب فرودگاه) ارائه دهید. توجه داشته باشید که نباید بسته مهر و موم شده را باز کنید.

بعد از برنده شدن در لاتاری چه زمانی باید سفر کنم؟

باید تا زمانی که هنوز ویزای شما اعتبار دارد به آمریکا بروید و اپلای کنید. ویزای تنوع معمولا برای حداکثر 6 ماه از تاریخ صدور معتبر است مگر اینکه آزمایشات پزشکی زودتر منقضی شوند که این موضوع اعتبار ویزای شما را به کمتر از 6 ماه می رساند.

هزینه خدمات مهاجرت و شهروندی آمریکا یا USCIS چقدر است؟

باید هزینه مهاجرت USCIS را بعد از دریافت ویزای مهاجرت خود و قبل از سفر به آمریکا، به اداره مهاجرت آمریکا پرداخت کنید. فقط کودکانی که تحت برنامه های یتیم یا لاهه به عنوان فرزند خوانده وارد ایالات متحده می شوند، مهاجران ویژه عراقی و افغانی، مقیم بازگشته (SB-1) و کسانی که ویزای K برای آنها صادر شده، از این هزینه معاف هستند. برای اطلاع از سایر هزینه ها به وبسایت USCIS مراجعه کنید.

نکته مهم: USCIS کارت اقامت دائم (فرم I-551 یا گرین کارت) را تا زمانی که هزینه را پرداخت نکنید، برای شما صادر نمی کند.

سوابق واکسیناسیون:

فرزندان شما تا قبل از ثبت نام در مدارس آمریکا، باید واکسینه شوند. بنابراین، توصیه می شود که فرزند شما سوابق کامل واکسیناسیون قبل از مهاجرت داشته باشد. شرایط واکسیناسیون مورد نیاز در هر ایالت را از سایت وزارت بهداشت و خدمات انسانی، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها مطالعه کنید.

X-rays یا اشعه ایکس: نتایج مربوط به اشعه ایکس باید در کیف همراه شما باشد، آنها را در چمدان قرار ندهید.

ورود به آمریکا با ویزای لاتاری

هنگام سفر به آمریکا، متقاضی اصلی باید قبل یا همزمان با سایر اعضای خانواده که دارای ویزا هستند، وارد شود. شما با ویزای تنوع (قبل از اینکه منقضی شود) و پاکت مهر و موم شده خود، به آمریکا سفر خواهید کرد و معمولا در اولین ورودی (اغلب فرودگاه)، درخواست مجوز ورود به آمریکا را خواهید داشت. توجه داشته باشید که ویزا ضمانتی برای ورود به آمریکا نیست.

مقامات وزارت امنیت داخلی، گمرکات و حفاظت مرزی ایالات متحده (CBP) اختیار تام دارند که پذیرش ویزا را به شما اعطا یا آن را رد یا ریجکت کنند. در مورد شرایط پذیرش و ورود به آمریکا با مراجعه به وب سایت CBP اطلاعات بیشتری کسب کنید.

اگر پذیرفته شوید، به عنوان مقیم دائم قانونی که به وی دارنده گرین کارت نیز گفته می شود، وارد آمریکا خواهید شد و اجازه کار و زندگی دائمی در ایالات متحده را خواهید داشت.

شماره تامین اجتماعی یا سین نامبر یا social security number: جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره مزایای در دسترس اداره تامین اجتماعی آمریکا برای مقیمان دائمی و نحوه درخواست کارت شماره تامین اجتماعی به سایت https://www.ssa.gov/ssnvisa/help_immigrant.htm مراجعه نمایید.

ریجکتی ویزای لاتاری آمریکا

در برخی موقعیت ها، افسر کنسولگری اطلاعات کافی مورد نیاز برای پردازش درخواست شما جهت نتیجه گیری را ندارد یا ممکن است شما برخی اطلاعات و مدارک لازم را فراموش کرده باشید. افسر کنسولگری به شما درباره نقص مدارک و نحوه ارائه آنها اطلاع رسانی خواهد کرد.

همانطور که عنوان شد، برخی درخواست ها ممکن است نیاز به پردازش های اداری بیشتری بعد از مصاحبه قبل از اینکه درخواست به صورت کامل به نتیجه برسد، داشته باشد. افسر کنسولگری به شما در این باره توضیح خواهد داد که چه اطلاعاتی ضروری است.

بر طبق قوانین آمریکا، هر کسی که درخواست ویزا داده، واجد شرایط دریافت ویزا برای ورود به آمریکا نیست. بر طبق قوانین آمریکا، عوامل زیادی وجود دارد که باعث می شود متقاضی برای دریافت ویزا واجد شرایط نباشد. در برخی موارد، قانون ممکن است به شما اجازه دهد برای عدم صلاحیت درخواست معافیت دهید. اگر قادر به درخواست معافیت باشید، افسر کنسولی شما را راهنمایی می کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *